Hoe te voorkomen dat je een Koude als mijn medewerker hoest All Over Me

Hoe te voorkomen dat je een Koude als mijn medewerker hoest All Over Me

Er zijn preventieve maatregelen die u in staat om in een werkomgeving gezond te blijven, zelfs als een collega wordt ademhalen of hoesten op je. Deze stappen kunnen worden genomen vóór, tijdens en na het contact met de zieke medewerker, en zal uw kansen op koude de collega's vangen verminderen.

Instructies

•  Breng handdesinfecterend meerdere keren per dag. Dit zal kiemen je in contact komen met voordat ze uw mond of het gezicht te bereiken doden. Als de collega hoest dicht bij uw bureau of lichaam, gebruik de hand sanitizer nadat ze hoesten.

•  Eten en drinken vitamine-rijke voedingsmiddelen en dranken. Vitamine C, in het bijzonder, is bekend preventief werken en houden het immuunsysteem sterk.

•  Zorg ervoor dat u voldoende slaap te krijgen 's nachts, en komen werken volledig uitgerust. Slaap is een eenvoudige manier om het lichaam gezond te houden, en instanties die slaaptekort zijn meer vatbaar zijn voor het krijgen van ziek.

•  Als de collega blijft hoesten te dicht bij u, vragen dat ze stoppen. Dit kan een eenvoudige interactie waarin u dringend haar om haar mond te dekken, of je kan vragen dat een supervisor deal direct met de collega.