Hoe te voorkomen Bloeden Zweren

Een ulcus is een zweer die zich ontwikkelt in het slijmvlies van de maag of spijsverteringskanaal. Het kan worden veroorzaakt door een bacterie genoemd Heliobacter pylori, of door het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Andere factoren, zoals voeding, stress en overmatig alcoholgebruik kan bijdragen rol spelen in de ontwikkeling van een maagzweer. Een zweer kan leiden tot gastrointestinale bloeden. Voorkomen is altijd de beste manier van handelen indien mogelijk. Hier volgen een aantal manieren om de ontwikkeling van een maagzweer bloeden te voorkomen.

Instructies

•  Vermijd het drinken van alcohol. Overmatig alcoholgebruik kan het maagslijmvlies irriteren en interfereren met de productie van natuurlijke maag afscheidingen die jas het slijmvlies van de maag. Het beste is om alcohol volledig te vermijden, vooral als u andere risicofactoren zoals erfelijkheid die aangeven u uitstekende kandidaat voor de ontwikkeling van een maagzweer zijn. Als je alcohol moet consumeren, doe het dan met mate.

•  Let op je voeding. Vermijd het eten van kruidig ​​en vettig voedsel dat je maagwand kan irriteren en maagklachten. Vermijd het eten van veel bewerkte voedingsmiddelen en snacks die worden geladen met zout. Eet verse groenten en fruit.

•  Beperk de inname van cafeïne. Vermijd het drinken van grote hoeveelheden dranken, zoals koffie, thee en frisdrank die grote hoeveelheden cafeïne bevatten. Soda bevat ook zuur dat kan irriteren en zelfs een verzwakking van de maagwand, waardoor gastro-intestinale klachten die het podium voor ulcus ontwikkeling kan zetten als je niet al een hebt. Als je wel een bloedende maagzweer, kunnen grote hoeveelheden cafeïne weg meer van de maagwand, waar de zweer is aanwezig, waardoor er meer bloeden te dragen.

•  Vermijd roken. Roken vertraagt ​​het lichaam de natuurlijke genezingsprocessen. Als u al een bloedende maagzweer, kan roken de aandoening verergert. Roken vertraagt ​​de bloedstolling, waardoor het vertragen van het proces dat het bloeden stopt.

•  Vermijd niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine. Deze medicijnen worden verondersteld een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van maagzweren. Aspirine verdunt het bloed, die de mogelijkheid van bloeden toeneemt. Als u een maagzweer bloeden, raadpleeg dan uw arts voordat u een medicatie.

•  Stappen te ondernemen om uw stress te verlagen. Hoewel er is veel discussie over de huidige rol van stress in de ontwikkeling van maagzweren, sommige artsen geloven spanning speelt een relevante rol. Het verminderen van de hoeveelheid stress in je leven kan helpen voorkomen dat de ontwikkeling van een maagzweer of een vermindering van de verergering van een bestaande maagzweer.