Hoe te voorkomen Bloeden tijdens de zwangerschap

Hoe te voorkomen Bloeden tijdens de zwangerschap

De keuzes die je maakt terwijl je zwanger kan direct invloed hebben op uw gezondheid en die van uw ongeboren baby bent. Er zijn manieren om de kans op onnodige te minimaliseren. Niet alle bloedingen tijdens de zwangerschap worden voorkomen. Complicaties en miskramen meestal zijn natuurlijke gebeurtenissen die gebeuren buiten de schuld van de ouders. De meeste vrouwen die last hebben van bloedingen tijdens de zwangerschap eindigen met perfect gezonde baby's, maar het kan ook een teken zijn dat er iets mis is worden.

Instructies

•  Zorg voor regelmatige prenatale medische controles te beginnen in de eerste 12 weken van je zwangerschap. Zie een arts of verloskundige voor preventieve zorg, zodat complicaties vroegtijdig zou kunnen worden gevangen. Volg medisch advies als je besteld om op bedrust.

•  Gebruik gezond verstand om te proberen om letsel te voorkomen terwijl je zwanger bent. Zich niet bezighouden met activiteiten die uw kansen op het krijgen van pijn, zoals skaten of roekeloos rijgedrag te verhogen. Wees u bewust van uw veranderende zwaartepunt. Doe dingen zoals traplopen of opstaan ​​uit het bad langzaam.

•  Volg medisch advies met betrekking tot fysieke activiteit tijdens uw stadium van de zwangerschap. Niet beginnen aan een nieuwe oefening regime dat is vermoeiend. Stick met wandel- en andere lage-intensiteit workouts als je niet al regelmatig te oefenen. Vraag uw arts over de voortzetting van je training als je fysiek actief voordat u zwanger wordt.

•  Zorg goed voor je lichaam. Zorg ervoor dat u voldoende rust. Volg een gezond dieet, en rook niet, gebruik van illegale drugs of alcohol gebruiken. Alleen neem je medicijnen die veilig zijn voor zwangere vrouwen.

•  Probeer stressvolle situaties in je leven te minimaliseren. Houd een positieve kijk en dingen die je leuk vind. Leer en oefen ontspanningstechnieken, zoals meditatie en diepe ademhaling, als je overweldigd voelt. Hoge bloeddruk kan bijdragen aan complicaties die leiden tot bloeden.

•  Begin niet aan geslachtsgemeenschap nadat je hebt gemerkt bloeden tijdens de zwangerschap. Terwijl typische geslachtsgemeenschap geen zwangerschap complicaties met zich meebrengen, kan het bestaande problemen irriteren en verder te bloeden. Praat met uw arts en volg zijn of haar advies over wanneer om seksuele relaties te hervatten.

Hints

  • Bel uw arts als u merkt dat vaginale bloeden terwijl je zwanger bent. Ga naar een meldkamer onmiddellijk als het bloedverlies is aanzienlijk. Bewaken van de kenmerken van een bloeding je ervaring, zoals de vraag of het is zwaar of licht, als het gebeurt, en wat maakt het nog erger. Deze informatie kan u helpen een arts de diagnose van de oorzaak.