Hoe te voorkomen Bloeden tandvlees

Bloeden tandvlees niet te worden genegeerd. Zij zijn vaak de eerste tekenen van mogelijke parodontitis die, indien niet aangevinkt links kan leiden tot permanent verlies van tanden. Deze gids zal uitleggen hoe je bloedend tandvlees te voorkomen.

Instructies

Hoe te voorkomen Bloeden tandvlees

•  Poets je tanden minstens tweemaal per dag. Tandenpoetsen tweemaal per dag met behulp van een kwaliteit American Dental Association goedgekeurd tandenborstel is uw eerste stap in de strijd tegen tandvleesontsteking. Tandenpoetsen zal een groot deel van de etensresten en tandplak, dat de bacteriën die gezwollen of bloedend tandvlees kan veroorzaken bij de invoer te verwijderen.

•  Floss ten minste eenmaal per dag. Flossen zal voedsel deeltjes die zich hebben gevestigd tussen de tanden te verwijderen. Als deze blijft bacteriën voeden deze kleine deeltjes en infecteren het tandvlees, wat leidt tot zwelling, bloeden en het ontstaan ​​van parodontitis. Correct als u niet zeker weet hoe te flossen contact op met uw tandarts of mondhygiënist.

•  Gebruik een mondspoeling elke keer als je je tanden poetst. Met behulp van een kwaliteit mondwater zoals Listerine zullen bacteriën in de moeilijk te doden om plaatsen waar het niet mogelijk is om te flossen of borstel effectief kunnen bereiken. Vaak zijn deze anti bacteriële spoelingen hebben een resterende effect en blijven werken voor enkele uren na gebruik.

•  Let op je voeding. Het eten van meer gezonde voeding, vooral voedingsmiddelen lager in suiker (de perfecte voedingsbron voor bacteriën) zal bloeden onder controle en zwelling van het tandvlees. Bovendien, het eten goed zal uw immuunsysteem te versterken en je lichaam beter in staat om te vechten tegen infecties, mondelinge en anders zal zijn.

Hints

  • Als uw tandvlees bloedt vaak, of als het bloeden aanhoudt voor meer dan een week te zien onmiddellijk uw tandarts.
  • Bloeden tandvlees kan de eerste waarschuwing van parodontitis zijn en ongehinderd kan leiden tot verlies van tanden.
  • Altijd borstel, zijde en maken gebruik van een mondspoeling voordat je naar bed gaat.
  • Wees voorzichtig bij het flossen. Onjuiste flossen techniek kan het tandvlees beschadigen en leiden tot zwelling, bloeding en mogelijke infectie.