Hoe te Vlees Pick voor een zure reflux dieet

Als je leven met de pijn en ongemak veroorzaakt door zure reflux, dan bent u waarschijnlijk goed bewust van het belang van een goede voeding. Laat de volgende stappen dienen als een gids om u te helpen vlees voor een zure reflux dieet halen.

Instructies

•  Leer welke vlees te vermijden en die vlees te omhelzen. Als u wilt leren hoe om vlees te halen voor een zure reflux dieet, is het belangrijk zich te committeren aan het idee van een dieet. Zelfdiscipline is erg belangrijk. Je moet alleen vlees dat niet zal verergeren uw conditie te plukken.

•  Pluimvee, rosbief en mager vlees die worden gegrild of gebakken worden sterk aanbevolen voor een zure reflux dieet.

•  De meeste mensen realiseren zich niet dat de voorbereiding is net zo belangrijk als het vlees u kiest voor uw dieet. Vermijd frituren kip of koken hamburgers in een koekenpan. Vette maaltijden en voedsel gekookt in olie zal alleen brandend maagzuur en ongemak veroorzaken. Gefrituurd voedsel in het algemeen zeer slecht voor zure reflux.

•  Embrace vlees dat is gemakkelijk te verteren. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, zoals spek, worst, ham en verwerkt vlees zal moeilijker te verteren zijn. Deze vleessoorten zal u alleen plaatsen op een hoger risico voor zure reflux.

•  Zodra u uw zure reflux dieet voor te bereiden, neem voorzichtig bij het ​​gebruik van kruiden op het vlees dat je gekozen hebt. Kruiden, peper name kan zuurproductie verhogen. Vermijd zware gebruik van kruiden om de zuurproductie te minimaliseren.

Hints

  • Wanneer u vlees bij een fast-food restaurant bestelt, altijd om een ​​kleine maaltijd. Dit is wanneer veel mensen ervaren een branderig en ongemak in verband met zure reflux. In het algemeen, het vlees in fast food restaurants is zeer vetrijke.