Hoe te vervangen High Sugar Voedsel Met Gezonde Voeding

Hoe te vervangen High Sugar Voedsel Met Gezonde Voeding

Veel voedingsmiddelen worden bereid met grote hoeveelheden suiker vanwege zijn wenselijk, zoete smaak. Terwijl kleine hoeveelheden suiker zijn gezond voor je lichaam, wanneer verbruikt dan suiker stimuleert gewichtstoename. Volgens Jane Kirby, auteur van "Het op dieet voor Dummies", door het vervangen van levensmiddelen met veel suiker met gezondere keuzes, je positief te veranderen uw dieet en het verbeteren van uw algehele gezondheid. Verschillende gezonde vervangers zijn beschikbaar om uit te kiezen om een ​​positieve verandering in uw dieet te maken.

Instructies

•  Plaatsvervanger snoep en chocolade met zoete, vers fruit gedoopt in suikervrije zoetstof. Fruit heeft natuurlijke suikers die u zullen helpen voldoen aan een zoete verlangen en u te helpen handhaven van gezonde eetgewoonten. Suikervrije zoetstoffen zal de smaak van het fruit te verbeteren, waardoor het een meer bevredigend substitutie.

•  Drink water in plaats van suikerhoudende frisdrank. De toevoeging van citroen-of limoensap zal het water een aantrekkelijke smaak te geven en te helpen onderdrukken de eetlust.

•  Eet een kom havermout met stukjes vers fruit in plaats van suikerrijke ontbijtgranen. Havermout is rijk aan vezels en zal u helpen de volledige langer gedurende de dag voelen. Wat gehakte fruit zal het gerecht te zoeten en hef je je insuline niveaus, het verstrekken van uw lichaam met hogere niveaus van energie.

•  Heeft u een portie bevroren magere yoghurt in plaats van ijs voor het dessert. Bevroren yoghurt zal het verlangen te voldoen voor een ijzige zoete traktatie, terwijl het houden van uw verbruik van suiker naar beneden.

•  Geniet van 1 kop verse, gehakte groenten met vetarme slasaus in plaats van een fast-food maaltijd. Groenten zijn rijk aan vezels en neem je lichaam langer te verteren, waardoor je een vol gevoel snel. Sommige low-fat salade dressing zal accentueren de natuurlijke smaken van de groenten 'en maken de maaltijd leuker.

Hints

  • Het is nuttig om uw eigen eten mee te nemen om sociale situaties; als alleen suikerhoudende voedingsmiddelen zijn direct beschikbaar, heb je een gezonde vervanger te hebben.