Hoe te vermijden Prickly Heat

Hoe te vermijden Prickly Heat

Wanneer u oververhit, zweetklieren maken zweet op het huidoppervlak. Met de juiste kleding en milieu, het zweet verdampt, koelen van uw lichaam en het drogen van uw huid. Stekelige warmte treedt op wanneer de zweetklieren verstopt raken, zetten van vallen transpiratie onder de huid en het creëren van een hobbelige uitslag. Baby's zijn bijzonder kwetsbaar voor stekelige warmte, omdat hun zweetklieren nog niet volledig ontwikkeld zijn. Baby's zijn hebben een groter risico, maar stekelige warmte beïnvloedt mensen van alle leeftijden, met name in warme, vochtige klimaten.

Instructies

•  jurk in lichte natuurlijke vezels, zoals katoen of linnen voor alledaagse kleding en katoenen stoffen tijdens het sporten. Tijdens periodes van inspanning of andere inspannende activiteit, dragen kleding gemaakt van strak, katoenen stoffen die zweet te trekken uit de buurt van het oppervlak van uw huid. Loszittende natuurlijke vezel kleding bevordert de luchtcirculatie en zweet verdampen.

•  Stop het gebruik van zware crèmes, zalven of zalven. De dikke geleiachtige consistentie die vaseline en luieruitslag crème dus therapeutisch in de droge koude van de winter, blok poriën en zweetklieren in warm weer maakt. Geef je huid ademruimte tijdens warme en vochtige omgevingen door te kiezen voor de olie-vrije, niet-vette producten met een lichtgewicht gevoel.

•  Neem pauzes in de airconditioning. Het nemen van een paar 10 minuten pauzes gedurende de dag droogt en koelt uw huid tegen zweten. Hebben kleine kinderen komen binnen of rust in de schaduw gedurende 10 minuten terwijl de re-hydrateren met het aanvullen van sportdranken.

•  De handel in de zware dekens voor dunne platen 's nachts. Zware materialen beperken luchtcirculatie rond uw huid en kan ertoe leiden dat u oververhit tijdens de nacht. Installeer een AC in uw slaapkamer voor maximaal comfort en droogheid.

Hints

  • Onbehandelde stekelige warmte kan stekende,-pus gevulde puistjes veroorzaken op het oppervlak van uw huid. Medisch advies inwinnen, als je beschadigde huid opmerken of uw uitslag blijft langer dan twee weken.