Hoe te vermijden Obesogens

Hoe te vermijden Obesogens

De term "obesogen" werd bedacht door bioloog en professor Bruce Blumberg, volgens de Universiteit van Californië, Irvine. Blumberg is een leider in het onderzoek van obesogens, stoffen die in kunststoffen en andere producten die verantwoordelijk zijn voor verhoogde lichaamsvet kan zijn. Obeogens zijn te vinden in producten zoals voedsel verpakkingsmateriaal, pesticiden en cosmetica. Meer onderzoek wordt gedaan naar de effecten van deze stoffen in het menselijk lichaam. Vroeg onderzoek naar obesogens vraagtekens bij het belang dat het materiaal zou kunnen dragen in gewicht-verlies kwesties. Studies hebben hoe obesogen invloeden foetussen en leidt tot extra vetcellen, die kunnen leiden tot levenslange obesitas geïdentificeerd. Onderzoekers blijven om te onderzoeken of obesogen invloed blijft tot in de volwassenheid en hoeveel extra effect dit zou kunnen hebben op obesitas.

Instructies

•  Beoordeel uw keuken voor alle plastic en piepschuim producten en ze te vervangen door niet-kunststof alternatieven. Plastic bekertjes, soms dagelijks gebruikt, bevatten obesogens, net als plastic hersluitbare zakken en containers die worden gebruikt voor de opslag van voedsel. In plaats van kunststof, glas of aluminium gebruikt. Ook gebruik maken van vetvrij papier als een alternatief voor de opslag van voedsel. Draag een beker met je plastic of piepschuim vermijden wanneer weg van huis.

•  Plaatsvervanger obesogen-bevattend voedsel en verpakkingen met meer biologisch afbreekbare alternatieven. Schaf alleen gras gevoede vlees en vrije uitloop pluimvee. Hormonen in diervoeding gebruikte verwerkingsbedrijven zijn een belangrijke bron van obesogens. Verder kopen alle vlees, gevogelte en vis uit de slager balie en vragen dat ze worden verpakt in papier. Koop biologische levensmiddelen of, nog beter, ondersteunen lokale gerechten telers en kopen boodschappen uit een boerenmarkt. Lees de etiketten op levensmiddelen die high-fructose corn syrup vermijden. Er is toenemend bewijs dat deze stof, die in 70 procent van voorverpakte levensmiddelen, is een belangrijke bijdrage aan obesitas. Bij het kopen van boodschappen, voeren stof of andere biologisch afbreekbare zakken van huis. Tenslotte beginnen na te denken over een gebied om voedsel te verbouwen. Slechts een zesde van een hectare grond kan genoeg biologisch voedsel te produceren voor een gezin.

•  Vermijd ftalaten bevattende materialen. Ftalaten zijn stoffen die worden gebruikt om plastic te maken. Bedenk dat plastic, chemisch ontwikkeld voor de eeuwigheid, wordt gebruikt als een wegwerpmaatschappij gemak. Identificeer ftalaten bevat items in het huis, zoals douchegordijnen, rugzakken, regenjassen en sommige schoenen, evenals talloze andere producten. Duizend van items in één huis kunnen deze stoffen bevatten. Vind manieren om deze items met meer biologisch afbreekbare materialen te vervangen. Vraag uw favoriete restaurant om te beginnen met het verpakken van ophaal- bestellingen in bamboe containers.

Hints

  • Focus op een gebied op een moment, zoals het vervangen van obesogens is een continu proces.
  • Blijf up-to-date met onderzoek op het gebied van obesogens.
  • Plaats nooit plastic materiaal in een magnetron, aangezien dit proces verder obesogens kon doordringen in voedsel.