Hoe te verliezen buik vet in twee maanden tijd

Hoe te verliezen buik vet in twee maanden tijd

Of u nu anticiperen op een aanstaande vakantie of als u probeert om je levensstijl te veranderen, het verliezen van je buikvet in twee maanden kan ontmoedigend lijken. Buikvet hoopt zich na verloop van tijd als gevolg van ongezond eten, en niet-actieve levensstijl. Het is veel makkelijker om buikvet dan verliest het systeem kan verkrijgen, met name in twee maanden tijd, maar als u uw eetgewoonten te corrigeren en te veranderen van uw levensstijl, kunt u uw gewichtsverlies doelen te bereiken.

Instructies

•  Eet meer volkoren granen en minder geraffineerde granen. Volle granen, zoals volkorenbrood en volkoren pasta, is aangetoond te helpen bij het verlies van buikvet versus geraffineerde granen, zoals wit brood en witte rijst volgens de WebMD website. De meeste volkoren voedingsmiddelen hebben de wereld "Whole" ergens op het etiket.

•  Oefening voor ten minste 60 minuten per dag. Richten zich vooral op aerobic oefeningen. Omdat aërobe training voornamelijk gericht op uw buik, uw buikvet is de eerste om te gaan. Aerobic oefeningen omvatten stevig wandelen, hardlopen, touwtje springen, skiën, fietsen en zelfs lopen uw hond. Hoe intenser en consequente training, hoe meer buikvet je verliest.

•  verbruiken minder calorieën. Het eten van volkoren granen en uit te werken is zeker een stap in de goede richting, maar je zult meer buikvet te verliezen en in een sneller tempo als je lager uw calorie-inname. Bijvoorbeeld, als je op dit moment consumeren 2000 calorieën per dag, af tot 1700. Als je frisdrank drinkt, dat is ruwweg twee minder frisdrank per dag, of één minder snack 's nachts. Controle van uw calorie-inname is niet moeilijk; kijken naar de calorieën op de achterkant van voeding etiketten en stel elke dag een limiet voor jezelf.

•  Drink meer water. Terwijl acht 8-ounce glazen water wordt algemeen aanbevolen per dag, probeer om te beginnen met drie of vier als je niet normaal water drinken. U kunt beginnen met het verhogen van uw inname van water over de eerste maand, en dan beginnen te drinken vooral water tijdens de tweede maand. Meer water drinken zal bijna altijd leiden tot minder buikvet, want in plaats van de consumptie van frisdrank, thee of andere ongezonde dranken die vol calorieën, je bent het nuttigen van een vloeistof die geen calorieën heeft.