Hoe te verliezen buik vet en gewicht te verliezen

Hoe te verliezen buik vet en gewicht te verliezen

De buik is een van de meest moeilijke omgeving op het menselijk lichaam om gewicht te verliezen. Overtollig lichaamsvet verzamelt vaak rond de maag toen we ervaren stress of wanneer we consumeren te veel calorieën. Dit visceraal buikvet kan gevaarlijk zijn en leiden tot een hoge bloeddruk, diabetes, hart-en vaatziekten en andere aandoeningen. Gebruik deze stappen om te snijden door het vet en gezond te krijgen.

Instructies

•  Eet vezels. Vezel zal helpen verliezen buik snel gewicht, omdat het is het vullen en kan springen start uw spijsverteringskanaal. Fiber helpt om te houden "dingen in beweging" en kan obstipatie verminderen. Als u constipatie bent, zal je buik groter dan het leven verschijnen, zo plat houd je buik door het eten van voedingsmiddelen rijk aan vezels, zoals granen, fruit en groenten.

•  Oefening voor minstens 30 minuten per dag, meer als je kunt. Oefening zal u helpen om calorieën te verbranden en zich te ontdoen van extra lichaamsvloeistoffen die kan je lichaam groter en je maag groter lijken. Maak een stevige wandeling, of gaan joggen op de loopband. Gewichtsverlies is bijna onmogelijk zonder enige vorm van fysieke activiteit dus ga vandaag bewegen.

•  Snijd een teveel aan natrium uit je dieet. Te veel natrium in uw dieet kan uw lichaam veroorzaken om vloeistoffen te behouden en natrium is over het algemeen slecht voor je gezondheid. Als u een probleem met uw gewicht hebt probeer dan je favoriete voedsel aan lage-natrium of geen natrium. Je moet snel gewicht te werpen en gewicht te verliezen in je buik.

•  Stop het drinken van alcohol. Je kan een "bierbuik" hebben omdat je te veel alcohol drinkt. Probeer nixing de alcohol of je beperken tot één alcoholische drank per week als je wilt om gewicht te verliezen in je buik.