Hoe te verlichten Poison Ivy zwelling rond de ogen

Hoe te verlichten Poison Ivy zwelling rond de ogen

Blootstelling aan de vette sap van gif eik uit de bladeren, stengel wortels, vruchten en bloemen kan leiden tot huidirritatie. Volgens DrWeil.com, 50 tot 85 procent van de bevolking is allergisch eikengif die hevigere reactie blootstelling kan veroorzaken. Naast zwelling, andere symptomen omvatten blaren, jeuk, branderig huid en roodheid. Wordt geteisterd door Poison Ivy is vooral erger als haar op je gezicht vanwege de gevoeligheid van de huid rond de ogen en het oog zelf.

Instructies

•  Was het getroffen gebied met lauw water en milde zachte zeep. Zorg dat er geen zeep in je oog. Wassen verwijdert alle overgebleven spoor van de irriterende die nog kunnen zijn op uw huid.

•  Breng een koel kompres aan het getroffen gebied 15 tot 30 minuten meerdere malen per dag.

•  Breng aloë vera gel om aangedane huid te genezen en om de zwelling en irritatie te verzachten.

•  Wacht twee dagen en acht het getroffen gebied. Als het niet genezende, breng dan een beetje van hydrocortison crème, maar wees voorzichtig dat u geen in je oog te krijgen. Deze milde actueel steroïde kan herstel versnellen en verminderen ontstekingen. Volg de aanwijzingen zoals aangegeven op het etiket en overmatig gebruik te vermijden.

•  Raadpleeg uw arts als de zwelling blijft bestaan ​​na twee weken. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als uw toestand verslechtert.