Hoe te verlichten Pijn Van Tennis Elbow

Tenniselleboog is een ongemakkelijke toestand van de bovenste elleboog veroorzaakt door de repetitieve overbelasting bewegingen uitgevoerd bij het tennissen en soortgelijke sport. Degenen die lijden aan tenniselleboog ervaren pijn en pijn rond de buitenste benige gebied van de elleboog, pols zwakte, gevoeligheid in de gewrichten en moeilijkheidsgraad grijpen en vasthouden voorwerpen. Hoewel de tenniselleboog is meestal niet een ernstige medische aandoening, is het vaak moeilijk te behandelen door het simpele feit dat de pezen en spieren die pijn regelmatig worden gebruikt, zelfs als je niet speelt tennis.
Er zijn verschillende eenvoudige dingen die kunnen worden gedaan om de pijn en ongemak veroorzaakt door tenniselleboog verlichten.

Instructies

•  Stop het uitvoeren van activiteiten die verder irriteren uw elleboog. Hoewel dit uitdagende kan in sommige omstandigheden, waarbij de toepassing van de arm kan de ontsteking naar beneden en de elleboog kan genezen.

•  Neem ibuprofen of een gelijkaardige pijnstiller tot tijdelijke pijn van tenniselleboog te verlichten. Hoewel een pijnstiller niet de problemen veroorzaakt door een tenniselleboog zal elimineren, zal het ongemak draaglijker te maken.

•  Masseer de elleboog regelmatig om de spanning erin te verlichten en de pijn te verlichten. Begin doen van spierversterkende oefeningen als de pijn is afgenomen om te voorkomen dat re-letsel.

•  Breng een zak ijs meerdere keren per dag om de ontsteking te verminderen en het verminderen van de pijn veroorzaakt door een tenniselleboog.

•  Praat met uw arts over een chirurgische ingreep, zoals een injectie met corticosteroïden als de pijn aanhoudt, ondanks maatregelen genomen om dit te voorkomen. Hoewel een injectie met corticosteroïden is niet een oplossing op lange termijn tot een tenniselleboog, kan het snel verminderen van de ontsteking van de elleboog.

Hints

  • Voordat het deelnemen aan activiteiten die tennisarm kunnen veroorzaken, strekken zich uit over vijf tot 10 minuten.