Hoe te verlichten Pijn Van pijn bij het plassen

Pijn bij het plassen moet niet lichtvaardig worden genomen, omdat het betekent over het algemeen is er een infectie in uw urinewegen die onmiddellijke medische aandacht vereist. Mogelijke oorzaken van pijn bij het plassen, zoals een urineweginfectie, nierstenen, of een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), zoals chlamydia of gonorroe. Hoewel er thuis behandelingen om tijdelijke verlichting van infecties van de urinewegen, is professionele medische hulp ten zeerste aanbevolen om de juiste behandeling te waarborgen.

Instructies

•  Gebruik een verwarmingselement. Breng een overdekte verwarming pad om uw buik om de pijn veroorzaakt door een urineweginfectie tijdelijk te verlichten, volgens de Mayo Clinic. Verwarming pads kan gevonden worden bij de meeste drogisterijen en zijn goedkoop. Niet direct op de huid, zoals huidirritatie of verbranding kunnen optreden.

•  Drink water regelmatig. Water helpt verdunde urine en spoelen nierstenen door je systeem, volgens "urineweginfecties:. Detectie, preventie en het beheer" Om de pijn te minimaliseren en het verkorten van de tijd van het passeren van nierstenen moet u minstens 2,5 liter water per dag te drinken.

•  Neem antibiotica voorgeschreven. Uw arts kan antibiotica zoals amoxicilline of ciprofloxacine een infectie doden voorschrijven, volgens de Mayo Clinic. Je moet je antibiotica regime te nemen totdat het recept op is, een terugkerende infectie te voorkomen. Antibiotica worden ook gegeven als je pijn bij het plassen wordt veroorzaakt door gonorroe of chlamydia, en worden toegediend als een pil of geïnjecteerd in je heup.

•  Onderga een stenen verwijderen procedure indien nodig. Schokgolflithotripsie buiten het lichaam (ESWL) is een medische procedure die schokgolven gebruikt te breken de nierstenen, volgens de Mayo Clinic. Uw arts zal ofwel plaats je op een kussen of in een bad van water, en stuurt schokgolven door je lichaam om de nierstenen te richten.

Hints

  • ESWL kan blauwe plekken, bloedingen rond de nieren, of bloed in de urine. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als een van deze symptomen zich voordoen.
  • Probeer niet om naar huis remedies te gebruiken om pijn te verlichten van soa's; voorgeschreven medicatie nodig is.