Hoe te verlichten pijn van een heup uit de kom

Ontwrichten uw heup of een ander gewricht in je lichaam kan een pijnlijke ervaring zijn. Je nodig hebt om medische hulp te zoeken voor een hip dislocatie, zodat je botten weer in hun normale positie kan worden gezet. Een ontwrichte heup duurt langer om te genezen dan andere gewrichten, en je nodig zou kunnen hebben een aantal maanden om volledig te herstellen. U kunt de pijn richten op verschillende manieren.

Instructies

•  Vraag uw arts over beschikbare medicijnen om de pijn te verlichten. Hij of zij kan pijnstillers of een spierverslapper voorschrijven. NSAIDs (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen) worden ook gebruikt om de ontsteking te behandelen. Uw arts kan adviseren het gebruik van over-the-counter NSAID's zoals Ibuprofen of Aleve, of suggereren recept sterkte Ones. Neem niet meer medicijn niet dan is voorgeschreven, en zorg ervoor dat alle andere instructies met betrekking tot precies het juiste gebruik te volgen.

•  Volg de instructies van uw arts met betrekking tot rust en beweging. Zijn of haar aanbevelingen voor het verkeer te beperken of te blijven van je voeten hangen af ​​van de ernst van het letsel. Het niet naleven van de suggesties van uw arts kan leiden tot meer pijn en vertraagde genezing.

•  Neem deel aan een revalidatieprogramma. Uw arts zal u laten weten wanneer je in staat bent om te gaan werken met een therapeut zijn. Hij of zij kan je laten zien oefeningen die uw kracht, flexibiliteit en bereik van de beweging zal verbeteren. Dit zal uw pijn te verlichten. Revalidatieprogramma's meestal vereisen dat u oefeningen thuis ook. Zorg ervoor dat je ze doen om de genezing te optimaliseren. Laat uw therapeut weten als je in pijn. Warme en koude toepassingen, elektrische stimulatie en ultrasone, onder andere, ook kunnen helpen. Uw arts of fysiotherapeut kan het meest geschikte middel van pijnbestrijding voor uw type schade vast te stellen.