Hoe te verlichten pijn van angina pectoris

Angina pijn treedt op wanneer de kransslagaders geblokkeerd of vernauwd door een verstopping of bloedstolsel. Bepaalde factoren kunnen pijn van angina pectoris te sturen, zoals emotionele spanning, inspanning, koude weer en grote maaltijden. U hebt een medische evaluatie om de oorzaak van uw pijn van angina pectoris te bepalen. Uw arts kan een elektrocardiogram en andere cardiale gerelateerde testen raden. Diagnostische tests kunnen ook een bloedonderzoek om te bepalen of je de onderliggende oorzaken voor uw pijn van angina pectoris. Uw behandeling zal afhangen van de oorzaak van angina pijn. U en uw arts kunnen stappen om angina pijn te verlichten nemen.

Instructies

•  Ga naar uw arts. Uw arts moet de oorzaak van uw pijn van angina pectoris te evalueren. Uw arts kan u testen op diabetes, hoge bloeddruk en hoog cholesterol. Deze voorwaarden kunnen bijdragen tot hartziekte, angina die pijn kan veroorzaken.

•  Vraag naar nitroglycerine. Nitroglycerine is een recept medicatie die werkt door het tijdelijk openstellen van de bloedvaten, waardoor de doorbloeding verbetert. Nitroglycerine angina pectoris verlicht pijn in verband met hart-en vaatziekten. Vraag uw arts of nitroglycerine is de juiste behandeling voor uw aandoening.

•  Informeren over kalmerende medicatie. Stress en angst kunnen bijdragen aan pijn van angina pectoris. Anxiolytica medicatie zal angst te verlichten en verzachten uw pijn op de borst. Vraag uw arts om te overwegen het voorschrijven van kalmerende medicatie om uw stress te beheren.

•  Denk aan hartrevalidatie. Bespreek een cardiale revalidatie programma met uw arts. Deze optie behandeling kan helpen bij het verbeteren van de conditie van je hart en het verbeteren van uw pijn van angina pectoris. Cardiale revalidatie programma's worden medisch begeleid beweegprogramma's aanbevolen voor hartpatiënten.

•  Denk aan de operatie. U kunt profiteren van een hartoperatie om uw angina symptomen te verlichten. Vraag uw arts over de verschillende soorten chirurgische procedures beschikbaar die opent de bloedvaten en het verbeteren van de bloedtoevoer naar je hart, het verlichten van angina. Als de operatie is een optie voor u, zal uw arts u verwijzen naar een cardioloog voor verdere consultatie en behandeling.

Hints

  • Vraag uw arts over bloedverdunners. Bloedverdunners zal uw bloed te verdunnen en laat het effectiever stromen door je bloedvaten, mogelijk het voorkomen van bloedstolsels, die angina pectoris, hartaanval of beroerte kan veroorzaken.
  • Als u ernstige pijn op de borst, druk of branden in je borst ervaren, pijn in je linker arm, nek of kaak, misselijkheid, braken, zweten, hartkloppingen, of moeite met ademhalen, bel 911. U kan het hebben van een hartaanval en behoeven onmiddellijk medische interventie. Nooit te schamen of bang zijn om te bellen voor noodhulp. Minuten te tellen tijdens een hartaanval, en met een snelle behandeling, uw kansen op herstel zijn uitstekend.