Hoe te verlichten pijn Hand Van Computer Work

Hand pijn uit te werken of het typen op een computer is een veel voorkomend probleem en waarschijnlijk veroorzaakt door een geconditioneerde bekend als carpaal tunnel syndroom. Helaas, mensen die werken in een kantoor omgeving moeten vertrouwen op de computer om de dagelijkse taken uit te voeren. Daarom hebben ze behoefte aan een snelle oplossing voor het verlichten van de hand pijn. Verschillende oplossingen beschikbaar om zich te ontdoen van de hand of pols pijn geassocieerd met de computer te werken.

Instructies

•  Draag een hand brace. Gebruik een hand brace tijdens het typen of het werken op de computer naar uw hand en pols te ondersteunen. Dit zal helpen verlichten de pijn. Aankoop bretels uit de sectie apotheek van drugs-en supermarkten. Medische aanbod winkels hebben ook een beugel te ontwerpen voor mensen met een carpaal tunnel syndroom te helpen.

•  Geef je handen een pauze. Indien mogelijk, neem regelmatig een computer pauzes om uw gewrichten rusten en pijn te verminderen in de handen.

•  Geef je armen en handen extra ondersteuning. Gebruik een pols en onderarm ondersteuning tijdens het werken op een computer beter af te stemmen je arm en handen en beleef de pijn van het typen. Ondersteunt hechten direct aan uw bureau of werkplek.

•  Doffe pijn met medicijnen. Ibuprofen en aspirine verminderen ontstekingen en kunnen de hand pijn te kalmeren. Voor ernstige pijn, overleg dan met uw arts over een cortisone schot rechtstreeks in uw handen of polsen.

•  Wijzig de hoogte van uw bureaustoel. Zitten te laag kan leiden tot pijnlijke handen tijdens het werken op de computer. Verhoog de hoogte van uw stoel om uw onderarmen worden geëgaliseerd met het toetsenbord.

Hints

  • Carpaal tunnel treedt op wanneer de ligamenten of zenuwen in je hand en pols ontstoken raken. Symptomen zijn onder meer pijn, gevoelloosheid en zwakte.