Hoe te verlichten pijn Hand Met een Hot Wax Treatment

Hoe te verlichten pijn Hand Met een Hot Wax Treatment

Hand pijn kunnen uit een verscheidenheid van oorzaken, maar artritis is een van de meest voorkomende. Volgens MedicineNet, kan deze pijn vaak worden verlicht door het bekleden van de handen in de hete was elke ochtend en hen te laten nemen in de hitte voor maximaal 20 minuten voordat u ze verwijdert. U kunt deze behandeling thuis uitvoeren met behulp van een crock pot en een blok van de was door het volgen van deze eenvoudige stappen.

Instructies

•  Koop een blok paraffine. Je kunt normaal gesproken vindt het bij de apotheek of medische aanbod winkels of in de sectie inblikken van uw lokale supermarkt. Het moet minimaal smeltpunt van 125 graden F. hebben

•  Verwarm de wax in een crock pot tot het smelt en bereikt een aangename temperatuur. Schakel vervolgens de crock pot. De was moet zeer warm op je huid te voelen, maar het moet niet heet genoeg om je te branden zijn. Volgens Artritis Insight, dit is meestal rond de 125 graden F. U kunt ook een speciale warmte-eenheid die is speciaal gemaakt voor thuis hete wax behandelingen gebruiken.

•  Dompel elke hand in het verwarmde wax totdat deze wordt ondergedompeld aan de pols. Houd uw vingers gespreid, zodat ze kan volledig gecoat. Haal uw hand (en) en wachten tot ze stopt druipen, weer naar beneden dook ze. Herhaal deze procedure tot tien keer voor elke hand om ervoor te zorgen krijg je een dikke laag wax.

•  Wikkel elke hand in plastic folie of dek het af met een plastic zak om de warmte vast te houden zo lang mogelijk. Na de was afkoelt, verwijder het uit je hand. Dit zal meestal binnen 15 tot 20 minuten. Schil van de was en dan terug naar de crock pot, zodat je het kan terug smelten en opnieuw te gebruiken de volgende dag. Dekken gewoon de pot en bewaar het met de vaste was van binnen totdat u klaar bent om opnieuw te gebruiken zijn.

Hints

  • Naast het behandelen van de hand van pijn, hete wax behandelingen zijn gunstig voor je huid. U zult merken een verhoogde zachtheid na elke hot wax behandeling.
  • Zorg ervoor dat de was niet te warm of u kunt zich eraan branden.