Hoe te verlichten lymfeknooptest Pain

Hoe te verlichten lymfeknooptest Pain

Het lymfestelsel is je lichaam afweersysteem tegen infecties en ziekten. Het systeem transporteert een speciale vloeistof genaamd lymfe door het hele lichaam. Alle 600 of zo lymfeklieren zijn hubs voor het immuunsysteem. Wanneer uw lichaam heeft behoefte aan een infectie te bestrijden, lymfeklieren vergroten. Deze uitbreiding kan pijn veroorzaken. Begrijpen wat de pijn veroorzaakt belangrijk voor de behandeling. Het kan een infectie, ziekte, tand problemen, insectenbeten, verwondingen of chronisch vermoeidheidssyndroom, volgens Inheemse Remedies.com. Als de pijn en de zwelling niet binnen enkele dagen verdwijnen, raadpleeg dan een arts voor een volledige diagnose.

Instructies

Verlichten lymfeknooptest Pain

•  Neem de juiste medicatie. Mayo Clinic adviseert volwassenen nemen een pijnstiller zoals aspirine (over the counter) om de symptomen te verlichten. Dit wordt afgeraden voor kinderen. Als u vermoedt dat de infectie bacterieel kunnen zijn, dan is een antibioticum nodig zijn om volledig de oorzaak. Als de ontsteking is de bron van de pijn kan uw arts een anti-inflammatoire. Pijnstillers zullen de symptomen te beheren, maar niet de oorzaak van de pijn aan te pakken.

•  Breng een warm kompres op de pijnlijke plek. De lymfeklieren in de nek, oksels en liezen zijn meest prominente en zijn vaak de boosdoeners. U kunt een washandje in heet water laten weken, wring het overtollige water en breng aan de lymfeklieren die pijn doen. Opnieuw genieten wanneer het begint af te koelen van de washandje. Breng het kompres tot de pijn wegtrekt. Herhaal het proces indien nodig.

•  Een lymfedrainage therapie behandeling. Massage therapie kan het lymfestelsel te stimuleren. Aangezien dit systeem heeft geen natuurlijke pomp, kunnen bepaalde technieken krijgen lymfe en gifstoffen verplaatsen in plaats van te blijven steken. Degenen met een chronische pijnlijke lymfeklieren als gevolg van lymfoedeem kunnen profiteren van deze technieken. Volgens massagetherapy.com, zwangerschap, borstweefsel stuwing, borstkanker en zelfs eczeem veroorzaken lymfeklier tederheid, kan worden verlicht met lymfedrainage therapie massage. Leer zelf-massage technieken als je zou willen om deze behandeling regelmatig te gebruiken.

•  Vertraag en rusten. Gezwollen en pijnlijke klieren betekenen dat uw lichaam is het verzorgen van een infectie. Het krijgen van voldoende rust zal uw immuunsysteem te helpen. Als je te veel te doen, kan een infectie blijven hangen of steeds erger.

Hints

  • Degenen met lymfatische congestie kunnen profiteren van stuiteren op een mini-trampoline om lymfe door het lichaam bewegen, volgens de website van Healing Daily's.
  • Hoewel pijnlijke klieren zijn vaak het gevolg van een infectie, het kan nooit kwaad om te controleren door een medische professional om te achterhalen of de oorzaak is ernstiger.