Hoe te verhogen Body Balance

Hoe te verhogen Body Balance

Als u lijdt aan een aandoening die uw gevoel van evenwicht in gevaar brengt, zijn er oefeningen die u kunnen helpen om uw balans te verbeteren, het versterken van uw wervelkolom en uw algehele vestibulaire functie te herstellen. Afhankelijk van de oorzaak van uw aandoening, kan deze eenvoudige oefeningen helpen om veel van uw saldo problemen te verlichten. Raadpleeg altijd uw arts als u last heeft van chronische balans problemen, als er een onderliggend medisch probleem de oorzaak van uw klachten kan zijn.

Instructies

Been Lift

•  Ga naast een muur of een stoel, en leg je hand op het voor ondersteuning.

•  Til een been lichtjes af van de vloer voor je. Houd het op ongeveer 8 cm van de grond gedurende vijf seconden.

•  Schakel de benen, en herhaal de oefening. Doe dit meerdere keren per dag, het verhogen van de hoeveelheid tijd die u het gestrekte been af ​​te houden van de grond, als je kunt, in intervallen van twee seconden.

Single beentribune

•  Sta met je benen iets uit elkaar, en til je rechterbeen vanaf de knie met uw hiel geconfronteerd achter je. Houd je armen recht voor je, met je handpalmen naar beneden. Als u nodig hebt om uzelf te stabiliseren, staan ​​in de buurt van een muur of een stoel, en gebruik een hand om je lichaam te stabiliseren wanneer je het gevoel een verlies van evenwicht.

•  Houd de positie voor een paar seconden of totdat u wiebelig voelen. Dan terug je voet op de grond, en herhaal de oefening met behulp van het andere been.

•  Herhaal deze oefening een paar keer per dag, geleidelijk verhogen van de hoeveelheid tijd die u uw voet af te houden van de grond in stappen van twee seconden.

Walk

•  Neem de 15 minuten of langer stevige wandelingen twee keer per dag. Doe jezelf niet belasten, maar lopen zo snel als je je voelt comfortabel wandelen.

•  Wanneer je loopt, zwaai je armen heen en weer, in een tegen-beweging om je benen.

•  De praktijk lopen op een loopband als u niet in staat om buiten te lopen voor korte periodes, als gevolg van een gezondheidstoestand of het weer zorgen zijn. Plaats de loopband op de laagste instelling op het eerste, en het geleidelijk verhogen van de hoeveelheid van de snelheid totdat u een comfortabele loopsnelheid bereiken.

Move

•  Inschrijven voor een Tai Chi les, of huur een Tai Chi instructie DVD om u te helpen meer balans en flexibiliteit te ontwikkelen. Tai Chi is een eeuwenoude kunst die het lichaam strekt zich voorzichtig en verbetert de coördinatie en de lichamelijke en geestelijke balans.

•  Aanmelden voor een ballet of stretch klasse bij uw plaatselijke fitnessclub of dansstudio. Oefenen zachte stukken, zoals Pilates rekt of ballet barre oefeningen, kan je helpen om balans en coördinatie te ontwikkelen. Het zal ook het verbeteren van uw algehele flexibiliteit en helpt uw ​​gewrichten en spieren efficiënter samen te werken.

•  Inschrijven voor een water oefening klasse bij uw lokale health club. Werken uw spieren in het water zal je flexibiliteit zonder dat de nadruk op gevoelige gewrichten of broze botten te verbeteren. Trainen in het water zal zachte weerstand te bieden en zal u helpen om de bewegingen van uw lichaam te coördineren.

Fysiotherapie

•  Inschrijven voor een vestibulaire revalidatie natuurlijk als je saldo problemen worden veroorzaakt door het binnenoor of de hersenen dysfunctie. Met behulp van zachte bewegingen van het hoofd en de nek, kan je vestibulaire revalidatie therapeut helpt u om de juiste balans op natuurlijke wijze te herstellen.

•  Vertel uw arts als u niet vertrouwd bent presterende balans oefeningen thuis of in de sportschool. Hij kan u doorverwijzen naar een fysiotherapeut die zal samen met u om oefeningen op maat van uw lichamelijke behoeften te voldoen.

•  Probeer het electro-stimulatie of echografie sessies om te zien of u een verbetering van uw balans te ervaren. Een licentie fysiotherapeut, chiropractor of osteopaat moeten kunnen deze therapieën, die werken uitvoeren door stimulering van de elektrische signalen in de spieren en zenuwen. Deze methoden zijn pijnloos en staan ​​veelal slechts 15 minuten of zo een paar keer per week uit te voeren.

•  Bezoek een licentie massage therapeut. Het hebben van een deep tissue massage een keer per week kan stimuleren uw zenuwen en spieren efficiënter uit te voeren. Een gekwalificeerde massage therapeut kan ook in staat om te vertellen waar sprake is van spierzwakte of energie blokkades veroorzaakt door spierspasmen of beklemming en kan het probleem aan te pakken door de toegepaste massagetechnieken.

•  Zie een acupuncturist op een regelmatige basis om de zenuwuiteinden te stimuleren, het verbeteren van spiercoördinatie en verwijder eventuele blokkades die je vermogen om in evenwicht te kunnen belemmeren. Veel chiropractors of kineseologists zijn opgeleid om acupunctuur te voeren.

•  Ga naar een chiropractor of kineseologist. Uw aandoening kan acuut en behandelbaar in slechts een paar bezoeken zijn, of u kan nodig zijn om de reguliere zorg te zoeken voor een chronische aandoening die spinale aanpassingen vereist.

Hints

  • Voer nooit loop van de therapie of oefening die pijn, ongemak veroorzaakt of kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Zorg altijd voor een ondersteunende structuur of persoon in de buurt om je te helpen als je verliest je evenwicht en val tijdens een oefening. Raadpleeg uw arts altijd voordat u begint met een oefening of fysiotherapie programma.