Hoe te Toe Fungus Met Knoflook Kill

Hoe te Toe Fungus Met Knoflook Kill

Toe schimmel veroorzaakt niet alleen pijn en lelijke teennagels, maar kan uiteindelijk leiden tot verlies van de teennagels. Als u verkleurd, afbrokkelende, en / of verdikte teennagels, onmiddellijk actie ondernemen om de gezondheid van uw voeten te beschermen. Voorraad voor uw inspanningen tot teen schimmel te bestrijden op vers afdeling van uw supermarkt. Hetzelfde bijtend geurende witte bollen gebruikt in horror films om vampiers weg te rijden kan ook weg te rijden eng uitziende teennagels.

Instructies

•  Besteed aandacht aan de voet hygiëne. Als je onder de douche in de openbare ruimte, draag rubber flip-flops. Als je yoga beoefenen, neem je eigen mat naar de klas. Dit zal u helpen voorkomen of verergering van de schimmel of verspreiden aan anderen. Droog uw voeten grondig na het douchen of zwemmen. Vermijd het dragen van sokken die te strak, want dit kan val bacteriën. Als je zwaar transpireert in je voeten, probeer dan sokken vaker.

•  Pel knoflook handschoenen en plet met een vlak oppervlak van groot mes, of gebruik een knoflookpers. Solliciteer geperste knoflook aan het getroffen gebied. Om de geplette knoflook in zijn plaats te houden, trek je sokken of wikkel je tenen met gaas zwachtels. Draag de knoflook gedurende enkele uren.

•  Verwijder de sokken of verbandmiddelen en reinigen van uw voeten. Het wassen van de voeten in de 50/50 mix van cider azijn en warm water zal het tweeledige doel van het verwijderen van de geur van knoflook en bespoedigen het genezingsproces als azijn is een ander huis remedie voor de schimmel aandoening dienen.

•  Ga door met deze behandeling voor een week.

•  Raadpleeg een arts als de toestand aanhoudt, zelfs na behandeling naar huis. Teennagel schimmel komt vaker voor bij mannen met diabetes en / of perifere vasculaire aandoeningen. Ook andere aandoeningen, zoals psoriasis, kan dit tot teen schimmel kijken. Proberen knoflook en andere huismiddeltjes kan geen kwaad, maar niet te negeren langdurige of terugkerende problemen met betrekking tot uw voeten.

Hints

  • Een ander uitstekend huis remedie voor teen schimmel is tea tree olie wrijf goed over de nagel en nagelriem regio. Andere stoffen die zijn gemeld aan de bestrijding van teen schimmel helpen onder meer een zalf van de kruiden echinacea en goldenseal, evenals de extracten van olijfblad, oregano en grapefruit zaad.
  • De geur factor is de enige bijwerking van het gebruik van knoflook extern. Als u ook het nemen van knoflook intern om de weerstand van uw lichaam verhogen tegen infecties en helpen kanker, het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde te voorkomen waarschuwt dat knoflook kan het bloed verdunnen - op dezelfde manier als aspirine - en kunnen interfereren met de werking van bepaalde HIV behandelingsdrugs.