Hoe te Thermografie bij mensen Meet

Thermografie een wetenschappelijke techniek om een ​​thermisch beeld van het lichaam van een persoon te verkrijgen. De resultaten kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van medische aandoeningen diagnosticeren en de conditie van de patiënt te bewaken. Omdat thermografie meet alleen de warmte van het lichaam van de patiënt, is invasief en gebruikt geen straling. Vloeibaar kristal thermografie is een relatief goedkope werkwijze voor het vervaardigen van een warmtebeeld die speciale kristallen ingebed in een rubber gebruikt.

Instructies

•  Breng het vloeibare kristal elastische laag op het interessegebied op het lichaam van de patiënt. Houd het niet op zijn plaats met je hand, als je lichaamswarmte zal interfereren met het resulterende beeld thermische.

•  Verwijder de vloeibare kristallen elastische vel. De kristallen veranderen neutrale kleur bij contact, in reactie op de temperatuur van het lichaamsoppervlak waarmee ze contact maken.

•  Fotografeer de vloeibare kristallen blad aan een hard copy van het thermische beeld te verkrijgen. Deze foto wordt gebruikt voor diagnostische evaluatie.

•  Interpreteer het beeld. Gebieden die rood zijn of oranje hebben een hoge temperatuur; regio's die blauw of groen zijn hebben een lage temperatuur. Het vergelijken van de warmtebeeld met beelden verkregen van andere mensen zal u toelaten om de regio's te identificeren met abnormale temperaturen, wat een indicatie is van aandoeningen zoals kanker of een slechte bloedcirculatie kan zijn.

Hints

  • De interpretatie van warmtebeelden, en hun gebruik als een diagnostisch hulpmiddel moet worden overgelaten aan personen met de juiste medische of wetenschappelijke opleiding, om foutieve diagnoses voorkomen.