Hoe te tekenen van virale infectie Identificeer

Hoe te tekenen van virale infectie Identificeer

Een virale infectie wordt veroorzaakt door een virus. De meeste mensen hebben een virus gehad op een of ander moment. Een virale infectie kan een veelheid van verschillende symptomen veroorzaken. Een virale infectie kan niet worden genezen met antibiotica. Bacteriële infecties reageren op antibiotica. Een bacteriële infectie wordt typisch gekenmerkt door pijn, zwelling en roodheid, maar het kan vaak moeilijk om onderscheid te maken tussen bacteriële en virale infectie. Leer de symptomen van een virale infectie te identificeren.

Instructies

•  Controleer de temperatuur. Een koorts is een van de eerste tekenen dat je lichaam is binnengedrongen door een virale infectie. Koorts optreedt als gevolg van het lichaamseigen afweersysteem. De lichaamstemperatuur stijgt in een poging om het lichaam te ontdoen van de infectie. Koorts kan niet alleen worden gebruikt om een ​​virale infectie te identificeren aangezien koorts kan ook optreden met een bacteriële infectie die is waarom het belangrijk andere symptomen identificeren ook.

•  Kennisgeving als diarree en / of braken zijn aanwezig. Dit zijn typische symptomen die een virale infectie het maagdarmkanaal is binnengedrongen. Het is belangrijk om fluïda vullen bij diarree en / of braken aanwezig om uitdroging te voorkomen.

•  Let op de vraag of een hoest aanwezig is en als er congestie. Deze symptomen die vaak gepaard een virale infectie, maar vaststelling van de aanwezigheid van een virale infectie niet gebaseerd op deze signalisatie alleen omdat ze vaak gepaard andere infecties ook.

4 Let op de vraag of een loopneus of een zere keel aanwezig zijn. Dergelijke symptomen treden meestal op wanneer infectie aanwezig is. Er kunnen een dikke loopneus en gezwollen klieren in de hals vaak gepaard gaan met een zere keel.

•  Kennisgeving als hoofdpijn en / of pijn in het lichaam aanwezig zijn. Spierpijn en hoofdpijn gepaard vaak een virale infectie. Hoofdpijn kan optreden met andere omstandigheden ook.

•  Houd in gedachten dat een van deze symptomen alleen niet per se de aanwezigheid van een virale infectie betekenen. Het is ook belangrijk op te merken dat een virale infectie allerlei verschillende symptomen veroorzaken. Een combinatie van de genoemde symptomen zouden waarschijnlijk duiden op een virale infectie. Soms moeilijk, zelfs voor een arts om onderscheid te maken tussen een virale en bacteriële infectie zijn. Laboratoriumonderzoek kan nodig zijn om een ​​juiste diagnose te bevestigen. Als u een van de bovenstaande genoemde symptomen is het waarschijnlijk dat u een virale infectie. Raadpleeg uw arts voor een juiste diagnose en behandeling.