Hoe te Teaching Hospitals in Noord-Carolina zoeken

Hoe te Teaching Hospitals in Noord-Carolina zoeken

Academische ziekenhuizen zijn gewild door miljoenen Amerikanen in de behoefte van complexe behandelingen, gespecialiseerde procedures en de meest up-to-date zorg, omdat zij de meest actuele informatie en kan de zeldzaamste van ziekten en aandoeningen te behandelen. Volgens de Association of American Medical Colleges, academische ziekenhuizen bieden ook zorg voor veel onverzekerde patiënten en omvat bijna de helft van het ziekenhuis liefdadigheidswerk in Amerika. De Association of American Medical Colleges lijsten 11 academische ziekenhuizen in Noord-Carolina, met inbegrip van de Duke University Hospital, Universiteit van North Carolina Health Systems en North Carolina Baptist Hospital.

Instructies

Het vinden en selecteren van een Teaching Hospital

•  Zoek potentiële academische ziekenhuizen met behulp van een lokale telefoongids, het internet of door het stellen van uw arts. Raadpleeg de lijst van academische ziekenhuizen in Noord-Carolina, vertegenwoordigd door de Association of American Medical Colleges.

•  Controleer welke van de ziekenhuizen op de lijst van uw verzekering, Health Maintenance Organization (HMO) of Preferred Provider Organization (PPO) van plan te aanvaarden door contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Bepalen of een verwijzing of preauthorization is nodig voor de dekking.

•  Bepaal met behulp van een kaart of Google Maps, hoe ver elk academisch ziekenhuis is vanuit uw huis of locatie. Bepaal de hoeveelheid tijd die het duurt om elk ziekenhuis te reizen met behulp van een online richtingen ter plaatste, zoals MapQuest of Google routebeschrijving.

•  Bepaal of het academisch ziekenhuis door een landelijk erkende organisatie is geaccrediteerd zoals De Gemengde Commissie. Controleer ook om te zien of het ziekenhuis levert de specifieke diensten die u nodig hebt.

•  Neem contact op met het ziekenhuis en vragen te stellen. Vraag een schriftelijke beschrijving van de diensten en vergoedingen van het ziekenhuis, evenals alle middelen van het ziekenhuis kan bieden om u te helpen uw beslissing te komen.

•  Indien mogelijk, bezoek het ziekenhuis en in acht te nemen voor de hygiëne in de openbare ruimtes, omdat dit de netheid van andere gebieden zal aangeven, zoals de operatiekamers. Vraag een rondleiding en tijd om te spreken met een vertegenwoordiger van het ziekenhuis om eventuele verdere vragen met betrekking tot het ziekenhuis succes record van uw benodigde service, patiëntenrechten en verantwoordelijkheden, maatschappelijk werker diensten te vragen en te ontladen zorg en diensten.