Hoe te Teach Bipolaire Kinderen

Bipolaire stoornis, een neurologisch gebaseerde stemmingsstoornis bij een kind niet alleen van invloed op zijn leven op school, maar ook is een manier van leven voor het individu. Het duurt een samenwerkend team inspanning van de kant van alle volwassenen in het leven van de bipolaire kind om hem te helpen omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het leven. Hier zijn een paar manieren waarop we kunnen helpen in de klas.

Instructies

•  Kies je gevechten. Als de volwassen beroepsbevolking met een bipolaire student, wordt het noodzakelijk voor u om tijdens moeilijke situaties kalm te blijven. Door omstandigheden buiten de controle van het kind, kan negatief gedrag ontstaan. Negeer kleine incidenten en manieren vinden om goede keuzegedrag te moedigen. Dit kan een beetje trial and error te nemen, maar het is zeker de moeite waard.

•  Wees consistent. Consistentie en planning zijn twee belangrijke factoren bij het onderwijzen van bipolaire kinderen. Daarom is de hele dag, het kind moet weten wat te verwachten. Laat tijd voor hem om te wennen aan veranderingen te plannen .. Later, voeg geleidelijk ongeplande activiteiten om hem te helpen wennen aan het aanvaarden van incidentele afwijking van het schema. Informeer de hele klas van een onverwachte montage of wijzigingen in de planning vooraf. Dit helpt om copingvaardigheden te bouwen voor de bipolaire kind.

•  Geef positieve lof. Zoals met elk kind, lof is essentieel. Want een ieder negatieve opmerking van een kind, moet er zijn 12 positieve reacties op de negatieve neutraliseren. Lof helpt om het kind dat zijn goede gedrag of harde werk maakt je gelukkig geruststellen.

•  Word goed voorbereid. Bij het onderwijzen van een bipolaire kinderen, er zijn geen harde snelle regels te volgen. Bereid verschillende strategieën gebruiken. De onvoorspelbare stemmingswisselingen van het kind kan bellen voor een abrupte verandering te kalmeren een situatie. Daarom is het noodzakelijk voor u om te worden bereid met verschillende strategieën om dingen terug te krijgen onder controle.

•  Moedig hen aan om zich te concentreren. Gericht op de taak bij de hand kan moeilijk voor bipolaire kinderen soms geworden. Bij het geven van opdrachten, geven kortere hoeveelheden van problemen die hun niveau van begrip te onderzoeken. Check in of hebben een assistent controleert regelmatig in met het kind. Vragen of hij goed doet is meestal genoeg om snel het kind te heroriënteren.

•  Gebruik de naam van het kind vaak. Terwijl het onderwijs, van de gelegenheid gebruik om de naam van het kind te gebruiken bij het schrijven van wiskundige problemen of in zinnen. De natuurlijke instinct voor een bipolaire kind is bossiness. Dit tegen te gaan door hem verantwoordelijkheden zoals het verzamelen van documenten of het plaatsen van hem in een leidende rol. Wissel deze rol onder de kinderen, zodat wrok niet in het spel komt.

Hints

  • Als u de bipolaire kind op een negatieve manier te behandelen, kan je het bijna onmogelijk om door te dringen tot hem op een emotioneel of academisch niveau.