Hoe te Tandenborstels Make

Elke keer als de televisie wordt ingeschakeld, heeft iemand de tandenborstel opnieuw uitgevonden. Als je denkt dat iedere vorm, stijl, textuur, en de grootte is al aan gedacht; iemand verzint een ander. Waarom niet creatief en ontwerp een tandenborstel van je eigen? Met een kleine hoeveelheid tijd, geld en materiaal, kon je op je weg om een ​​nieuwe tandenborstel uitvinder.

Instructies

Maak Tandenborstels

•  Gebruik cellulose plastic om een tandenborstel te maken. Er zijn twee soorten cellulose die een lichte olie gebaseerde materiaal waarmee de handgreep iets buigen hebben.

•  Maak tandenborstel handvat van een kind uit een sterker en lichter materiaal; oliebasis polypropyleen. Kinderen hebben behoefte aan een tandenborstel ze zonder de last van het gewicht of de schade kan gebruiken.

•  Houd of fix kleine nylon segmenten in het hoofd van uw tandenborstel door de vele kleine gaatjes reeds gemaakt in de tandenborstel. Het nylon materiaal absorbeert weinig vocht en teruggekaatst naar de oorspronkelijke positie na gebruik.

•  Verzamel je nylon borstels samen. Elk gat moet ongeveer 6 borstelharen. Plaats de borstelharen door de gaten met een niet-toxisch hechtmiddel. Dit moet ingedrukt houden uw haren mooi en strak.

•  Fabriceren uw kunststof spuitgiet in een vorm en formaat dat het beste past bij uw behoefte. Als je een nieuwe tandenborstel na uw eigen wens te maken, is de kans groot dat het zal anderen passen ook.

Hints

  • Zoals met elke nieuwe plastic producten, te beginnen met een plastic injectie schimmel. Iemand die gespecialiseerd is in plastic productie kan u helpen uw tandenborstel en het opzetten van de juiste vorm.
  • Zorg ervoor dat uw tandenborstel bevat geen zware metalen of kankerverwekkende stoffen. Omdat uw product gaat in de mond, moet het volledig veilig zijn.