Hoe te Take Yasmin

Hoe te Take Yasmin

Yasmin is een lage dosis pil bevat de hormonen oestrogeen en een synthetisch progestageen genaamd drospirenon. Deze anticonceptiepil heeft 21 actieve pillen met de hormonen en zeven inactieve placebo pillen die het mogelijk maken dat een vrouw haar periode. Terwijl er andere orale contraceptiva die actiever pillen moet de lengte van een verkorten, Yasmin is populair omdat het helpt duidelijk acne en vermindert waterretentie en premenstruele symptomen. Het is een effectieve anticonceptie optie met een 99 procent voorkoming van zwangerschap tarief zolang je Yasmin juist innemen.

Instructies

Instructies

•  Neem een Yasmin actieve pil met een glas water op de eerste dag van je menstruele cyclus als u geen orale anticonceptiva hebben plaatsgevonden in de afgelopen maand. Of u kunt de eerste Yasmin actieve pil op de eerste zondag na je menstruatie begint. Als u niet Yasmin de eerste dag van je menstruatie begint, moet u een condoom zoals condooms of een diafragma als back-up voor de eerste zeven dagen om zwangerschap te voorkomen.

•  Drink een glas water met uw eerste Yasmin actieve pil op de dag nadat u volledig of stoppen met het nemen van een met alleen progestageen anticonceptiepil. Dezelfde instructies zijn van toepassing als u overstapt van een anticonceptie-implantaat of injectie. U moet worden een condoom te gebruiken als bescherming tegen zwangerschap gedurende één week.

•  Vergeet niet om één Yasmin pil per dag te slikken op hetzelfde tijdstip elke dag om maximale effectiviteit te garanderen. Vergeet niet om een ​​vol glas water drinken met elke dosis.

•  Neem uw ​​dosis Yasmin zodra u het zich herinnert als u uw geplande dosis missen. Deze kan verlangen dat u twee Yasmin pillen op één dag.

•  Dubbelklik op uw Yasmin dosis gedurende twee dagen als je toevallig te vergeten het nemen van uw actieve Yasmin pillen voor twee dagen op een rij. Dit betekent dat het nemen van uw gemiste dosis samen met uw geplande dosis voor twee dagen op een rij. Als de gemiste doses gebeuren tijdens de eerste of tweede week van de actieve pillen, moet u back-up anticonceptie voor een week te gebruiken om zwangerschap te voorkomen.

•  Gooi uw Yasmin verpakking van pillen en een nieuwe te beginnen als je mist twee actieve pillen in een rij tijdens de derde week of drie actieve pillen in een rij op elk moment tijdens de eerste drie weken. Als u Yasmin begon op een zondag, neemt de resterende pillen zoals gewoonlijk en dan weg te gooien het peloton op zondag en een nieuwe op dat moment beginnen. Gebruik back-up anticonceptie gedurende zeven dagen om zwangerschap te voorkomen.

•  overslaan uw dosis van de Yasmin inactieve placebo pil als je het missen, maar vergeet niet om de volgende geplande dosis te nemen. Als je mist een of twee van de inactieve pillen, bent u nog steeds beschermd tegen zwangerschap.

Tips & Waarschuwingen

  • Gebruik altijd een back-up vorm van anticonceptie tijdens het gebruik van uw cursus van Yasmin als je antibiotica voorgeschreven. Praat met uw arts om te zien of eventuele andere medicatie die u neemt kunnen interfereren met de effectiviteit van Yasmin op het voorkomen van zwangerschap. Als u moet overgeven of diarree hebt binnen een paar uur na het innemen van uw dosis van Yasmin, volgt u de instructies voor het missen van een dosis. Je lichaam kan niet de medicatie genoeg om zwangerschap te voorkomen hebben geabsorbeerd.
  • Yasmin is niet de optimale orale anticonceptie voor vrouwen met bepaalde gezondheidsvoorschriften. Praat met uw arts over deze gezondheidsproblemen voordat u Yasmin. Yasmin beschermt je niet tegen seksueel overdraagbare ziekten zoals aids of herpes. U moet een barrière voorbehoedsmiddel gebruiken om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Het kan een paar maanden duren na het starten van Yasmin voordat je menstruele cyclus wordt geregeld. Je lichaam kan een aanpassingsperiode zullen moeten wennen aan de anticonceptiepil.