Hoe te Take Natuurlijke Schildklier Medicatie

Natuurlijke schildklier medicatie, zoals Armour schildklier, wordt beter verdragen door sommige patiënten met hypothyreoïdie of Hashimoto. Natuurlijke schildkliermedicijn gemaakt van uitgedroogde varken schildklier, en bevat een complete set van schildklierhormonen, zoals t1, t2, t3 en t4. De meeste synthetische schildklier medicijnen, zoals Synthroid of Cytomel, slechts t3 en t4. Het nemen van natuurlijke schildklier medicatie gaat om een ​​andere set van variabelen, en hoe natuurlijke schildklier medicatie goed is belangrijke informatie voor schildklier patiënten.

Instructies

Hoe te Take Natuurlijke Schildklier Medicatie

•  Houd uw natuurlijke schildklier medicatie op een koele, droge plaats om te verzekeren dat uw medicatie is effectief. Opslaan medicatie in een auto, in een oven, of bij een oven kan de kwaliteit compromis.

•  Neem natuurlijke schildklier medicatie zonder voedsel. Zorg ervoor dat de medicatie een uur voor het eten, en neem alleen met niet-gefluorideerd water. Fluoride is een bekende schildklier depressieve en werd in de jaren 1950 tot overactieve aandoeningen. Het beste is om de natuurlijke schildklier medicatie eerste ding in de ochtend, wacht dan een uur voor het eten of wat dan ook, zelfs die ochtend kopje koffie of thee te drinken.

•  Wacht minstens twee uur na het eten of drinken van iets anders dan water als u uw natuurlijke schildklier medicatie later op de dag moet nemen. Nogmaals, neem de natuurlijke schildklier medicatie met niet-gefluorideerd water.

•  Overweeg het nemen van uw natuurlijke schildklier medicatie sublinguale (onder de tong). Sommige patiënten vinden dat deze methode een zeer succesvolle manier voor het lichaam om de medicatie te nemen zijn. Om dit te doen, plaatst u de Armour schildklier tablet onder uw tong, laat het daar tot het oplost. Dit kan overal mee naartoe nemen 30-90 minuten. Nogmaals, niet eten of drinken tijdens dit proces, en wacht 60 minuten nadat de pil is opgelost om te eten of drinken iets anders dan niet-gefluorideerd water.

•  Deel de natuurlijke schildkliermedicijn in half en half nemen in de ochtend, in de middag halve indien het nemen van de gehele dosis in th ochtend niet effectief. Sommige patiënten vinden dat het splitsen van de dosis een positieve verandering.

Hints

  • Als uw arts weigert om natuurlijke schildklier te schrijven, en je wilt proberen Armour, raadpleging van een andere arts.
  • Probeer niet om soja te consumeren na het nemen van natuurlijke schildklier medicatie. Overmatige soja kunnen sommige schildklier medicijnen neutraliseren.
  • Laat de fles over ovens, vochtige gebieden, of ovens niet bewaren.
  • Heeft schildklier medicatie van welke aard dan niet binnen twee uur na inname van ijzer, calcium, magnesium of supplementen te nemen. Deze mineralen kunnen schildklier medicatie van welke aard dan ook, synthetisch of natuurlijk neutraliseren.