Hoe te Take Alfalfa supplementen en kruidengeneesmiddelen

Hoe te Take Alfalfa supplementen en kruidengeneesmiddelen

Alfalfa heeft een eeuwenlange geschiedenis van gebruik voor medicinale en culinaire doeleinden, volgens de National Institutes of Health (NIH), en merkt op dat de klinische studies hebben aangetoond dat luzerne supplementen en kruidenmiddelen kan nuttig zijn bij de behandeling van atherosclerose, diabetes en hoog zijn cholesterol.

Alfalfa blad, in plaats van alfalfa, worden gebruikt om kruiden te bereiden, schrijft Michael Castleman in zijn boek "The New Healing Herbs." Alfalfa blad kan worden genomen in de vorm van luzerne supplementen, of in het huis van kruidengeneesmiddelen. Castleman waarschuwt echter dat terwijl alfalfa blad wordt vermeld door de FDA als een kruid algemeen beschouwd als veilig, moet je alleen nemen het in geneeskrachtige bedragen in overleg met een zorgverlener.

Instructies

•  Maak een geneesmiddel infusie van alfalfa blad, beveelt Michael Castleman. Voeg 1 tot 2 theel. gedroogde luzerne een kop kokend water. Steile het kruid gedurende 10 tot 20 minuten en dan stam. Drink maximaal drie kopjes per dag. Castleman merkt op dat alfalfa kruidenthee heeft een hooi-achtige geur en een smaak vergelijkbaar met kamille thee.

•  Volg de instructies van de fabrikant bij het ​​nemen van alfalfa in tabletvorm, adviseert Healthline. De fabrikant aanbevolen dosering voor Cholestaid bijvoorbeeld twee tabletten die drie keer per dag gedurende maximaal twee maanden, en vervolgens een tablet driemaal daags daarna.

•  Gebruik een alfalfa tinctuur in doses van 5 tot 10 ml van een 1 (1 tot 2 tl.): 1 opgelost in 25 procent alcohol driemaal daags, oraal ingenomen.

•  Ingest 40 gram verwarmde alfalfa zaad drie keer per dag met je eten om te helpen het cholesterolgehalte te verlagen, stelt de NIH.

Hints

  • De NIH schrijft ook dat alfalfa kruiden remedies zijn van oudsher gebruikt door folk genezers aan allergieën, borst-en baarmoederhalskanker, lage eetlust, aandoeningen van het spijsverteringskanaal en de nieren stoornissen onder andere hygiënische omstandigheden te behandelen, maar er zijn geen wetenschappelijke studies steunen de veiligheid of de werkzaamheid van deze alfalfa kruiden voor dit doel.
  • Healthline waarschuwt tegen het toedienen van alfalfa aanvullingen op kinderen onder de leeftijd van 18 Volgens Castleman, medicinale infusies van alfalfa blad mag niet worden gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 2.
  • Als u bijwerkingen heeft of indien de klachten aanhouden gedurende meer dan 2 weken, moet u uw arts laten weten.