Hoe te Symptomen van Prickly Heat Identificeer

Stekelig warmte een soort van huiduitslag die gewoonlijk wordt gevonden in zuigelingen en peuters, maar mensen van alle leeftijden kan ook last hebben van de uitslag geproduceerd verstopt of geblokkeerd zweetklier kanalen in de huid. Leren om de symptomen van de stekelige warmte te identificeren kunnen ernstige en pijnlijke huiduitslag die baby's en kleine kinderen extreme benauwdheid veroorzaken. Risicofactoren van stekelige warmte toename met warme en vochtige weersomstandigheden, zoals bij obesitas, te strakke kleding, natte luiers en plastic bedekt lakens. Bacteriële infecties van de huid kan leiden indien onbehandeld, zodat ouders zorg moeten nemen om te leren tekenen van stekelige warmte-uitslag te spotten voordat het een probleem wordt.

Instructies

•  Kijk naar de benen van uw kind, liesstreek en romp. Het meest voorkomende symptoom van stekelige warmte zijn groot, rood geworden gebieden gevonden op de huid, meestal in de lies, de onderbuik, onder de armen en op de rug. Vaak baby's en peuters beleven een heldere rode ring rond de nek of keel.

•  Observeer uw kind tekenen van jeuk, krabben of wrijven op bepaalde gebieden van het lichaam. Soms zijn de symptomen van stekelige warmte lijken op andere vormen van huiduitslag en huidaandoeningen. Niet-steroïde crème kan worden toegepast op de getroffen gebieden meerdere keren per dag, maar altijd eerst instructies van anti-jeuk of cortisone crèmes voor gebruik.

•  Watch voor het verschijnen van kleine blaasjes op het oppervlak van de huid, meestal op de dijen, lies stippellijn onderlichaam van het lichaam. Deze blaasjes blijken zeer klein en kan worden gevuld met vloeistof of verschijnen als bulten op het oppervlak van de huid.

•  Let op de tekenen van lichte zwelling in de getroffen gebieden. Oudere kinderen en zelfs volwassenen vaak klagen over een stekende of 'prikkeling' gevoel van de huid in de geïrriteerde plekken.

Hints

  • Strakke kleding of luiers kunnen de huid te voorkomen van de ademhaling. Zorg ervoor dat kleding goed past, vooral bij warm, vochtig weer. Veranderen altijd snel luiers en houden de huid van de baby zo koel en droog mogelijk.
  • Neem contact op met uw kinderarts als er tekenen van symptomen van stekelige warmte niet weg binnen 7 tot 10 dagen gaan doen.