Hoe te stoppen met het gebruik Proactieve

Proactiv profileert zich als de "wondermiddel" voor acne, maar veel mensen hebben het geprobeerd, zonder voldoening. Zoals het geval is met veel medische aandoeningen, is een acne behandeling niet gaat werken voor iedereen. De actieve chemische stof in Proactiv benzyl peroxide, en er zoveel als 2,5 procent Proactiv producten. Benzyl peroxide kan drogen huid, vooral bij gebruik in combinatie met andere wassen, en zo dikwijls de Proactiv literatuur suggereert. Huid dat is te droog stimuleert meer acne. Als Proactiv je heeft laten zitten, moet u stoppen met het gebruik. Denk na over het draaien van een meer natuurlijke, voedende systeem.

Instructies

Cleanse

•  Gebruik een natuurlijke zeep om je gezicht te reinigen. Het hoofdbestanddeel van dit type zeep is meestal een plantaardige olie, zoals olijfolie of wortel. Populaire voorbeelden zijn Burt's Bees teint zeep of awildsoapbar.com's olijfolie zeep. Je kunt natuurlijke zepen kopen in bijna elke drogist en online.
Niet wrijven of boenen, gewoon schoon met uw vingers of een zacht washandje in een cirkelvormige beweging gedurende 1 of 2 minuten. Grondig spoelen met water. Doe dit 's ochtends en' s avonds.

•  Maak een pasta met behulp van 1/8 theelepel bakpoeder en een paar druppels water, totdat de baking soda is vochtig, maar niet loopneus. Dit is uw nieuwe afschilfering systeem. Breng aan op gezicht in een cirkelvormige beweging, maar niet hard zijn. De baking soda zal al het werk doen. Doe dit 's ochtends en' s avonds.

•  keer per dag alleen, gelden de Proactiv repareren lotion alleen puistjes. Dit is alleen voor de korte periode. Eenmaal puistjes duidelijk, moet het zuiveringszout oplossing en kleimasker hen onder controle te houden.

•  's Nachts, breng dan een kleimasker om alleen puistjes. Dit zal ze uitdrogen, en zich te ontdoen van hen.

Hints

  • Dit is een natuurlijke oplossing voor personen met milde acne. Als u matige tot ernstige acne hebben, zie een dermatoloog. Als u voorgeschreven lokale of orale acne behandelingen te gebruiken, kunt u waarschijnlijk nog steeds gebruik maken van deze natuurlijke reiniging systeem voordat u voorgeschreven medicijnen toe te passen. Praat met uw dermatoloog. Hoofddoel het bicarbonaat is om candida bacteriën onschadelijk in de huid. Voor veel mensen, candida bacterie is de oorzaak van acne. Controleer de etiketten op alles wat je gebruiken en te kopen. Als u op zoek bent naar een natuurlijke zeep en het heeft ingrediënten die je niet kan uitspreken, koop het niet.
  • Doe een test op een klein stukje huid voor het reinigen van je hele gezicht om ervoor te zorgen dat niets in deze natuurlijke reiniging systeem zal uw huid irriteren. Vergeet niet dat recepten meestal trakteer uw vlekken, niet de oorzaak van acne. Ze zijn meestal niet op lange termijn oplossingen. Leer alles wat je kunt over mogelijke bijwerkingen alvorens voorgeschreven acne behandelingen en bespreek ze met uw arts.