Hoe te spoelwormen bij mensen te doden

Hoe te spoelwormen bij mensen te doden

Trichinose (spoelworm infectie) is een parasitaire ziekte die wordt veroorzaakt door besmet vlees. Onvoldoende verhit vlees bevat worm larven, die reist naar de darmen na inname. De wormen verspreid weefsel en spieren en repliceren in de gastheer. De infecties komen het meest voor in landelijke gebieden waar het vlees is slecht bewaard gebleven.

Instructies

1 Vraag anti-parasiet medicatie. Dit type van behandeling doodt enkel spoelworminfecties in de intestinale fase. Indien de rondwormen zijn gemigreerd naar spieren, deze medicatie niet effectief. Naam van het merk anti-parasiet medicijnen zijn onder andere albendazol en mebendazol.

•  Eet kokosnoot. Coconut is een natuurlijke remedie sinds de oudheid. Een eetlepel kokos, gevolgd door 60 ml van ricinusolie is effectief tegen spoelwormen.

•  Eet knoflook. Knoflook is een veel voorkomende behandeling voor vele ziekten, waaronder spoelwormen. Knoflook is effectief tegen intestinale rondwormen alsmede degenen die zijn gemigreerd naar de spieren. De knoflook wordt geabsorbeerd en de geur verspreidt door het lichaam, waarbij rondwormen.

•  Neem twee eetlepels van papaja sap. Papaya sap gemengd met honing en warm water is een krachtige behandeling tegen rondwormen.

•  Drink alsem. Alsem is een stof die wordt gevonden in absint. Zestien gram alsem wordt gemengd met olijfolie als een krachtige rondworm killer. Het kan ook worden gebruikt als een klysma voor rectale worminfecties.