Hoe te spoelwormen bij mensen te behandelen

Spoelwormen veroorzaken een ziekte genaamd trichinose bij de mens. De spoelwormen infecteren onvoldoende verhit vlees en hechten aan darmen bij de mens na te zijn verbruikt. Ze groeien en rijpen in het spijsverteringskanaal en migreren naar andere delen van het lichaam. Het behandelen van rondworm infecties bij de mens wordt gedaan door middel van medicatie voorgeschreven door artsen.

Instructies

•  Gebruik anti-parasitaire medicatie. Anti-parasitaire medicijn vernietigt de rondwormen en doodt de larven die de darmen infecteren. Medicijnen zoals Albenza worden voorgeschreven door artsen om snel duidelijk darmen als de voorwaarde wordt gevangen voordat volwassen spoelwormen bereikt de spieren. Als de rondwormen reeds gemigreerd zijn, is aanvullende medicatie nodig.

•  Gebruik pijnstillers. De larven en rondwormen die reizen naar de spieren, zodat de patiënt pijn. Zoals de rondwormen sterven, ze verkalken en maak pijnlijke cysten. Artsen schrijven pijnstillers terwijl de patiënt met behulp van behandelingen zoals anti-parasitaire middelen.

•  Behandel allergieën met corticosteroïden. Het immuunsysteem herkent de binnenvallende rondwormen en induceert ontsteking in de spieren en weefsels. Corticosteroïden worden gebruikt om de ontsteking te behandelen, en ook enkele van de pijn van immuunresponsen verlagen.

•  Eet kokosnoot. Kokos is een natuurlijk middel dat helpt om de darmen van rondwormen ontdoen. Verbruikt ongeveer 1 theelepel met 1 theelepel van ricinusolie.

•  wortelen toevoegen aan het dieet. Wortelen vernietigen ook darmparasieten zoals spoelwormen. Consumeer 1 cup te helpen zich te ontdoen van de infectie.

Hints

  • Natuurlijke remedies (zoals wortel en kokosolie) zijn niet effectief tegen rondworm gegarandeerd; zie uw arts ook.