Hoe te Snurken verlichten door middel van oefeningen

Hoe te Snurken verlichten door middel van oefeningen

Snurken wordt veroorzaakt wanneer de luchtwegen tijdens de slaap worden geblokkeerd. Vaak is de oorzaak van de blokkering is de tong en andere zachte weefsels, zoals een slappe zachte gehemelte, ontspannen beneden in de luchtwegen tijdens de slaap. Hoewel veel hulpmiddelen om snurken te stoppen zijn beschikbaar voor verkoop, kan een snurker soms het probleem op te lossen met eenvoudige oefeningen bedoeld om de toon van de spieren rond het zachte weefsel gebieden die het probleem veroorzaken.

Instructies

•  Zing jezelf in slaap te stoppen met snurken te helpen. Zingen oefent alle spieren rond je mond, keel en neus grondiger dan gaat praten. Gorgelen met warm water eerst naar je keel spieren los te maken, dan zingen krachtig gedurende 10 tot 15 minuten voor het naar bed gaan. Na verloop van tijd, zal je spieren in je keel en het zachte gehemelte opstijven om verstopping van de luchtwegen te voorkomen.

•  Strek je tong voor het slapen gaan. Steek je tong uit zo ver als je kunt 10 keer. Herhaal dit 10 keer proberen om uw kin aan te raken met je tong, dan 10 keer proberen aan te raken je neus met je tong. Dit zal helpen verstevigen de spieren van je tong, als het het probleem waardoor het snurken.

•  Doe gezichtsoefeningen gecentreerd op de mond gebied te helpen verstevigen de spieren. Beweeg je kaak van links naar rechts, vast te houden gedurende 30 seconden aan elke kant. Portemonnee uw lippen voor een langere periode, dan lachen overdreven voor dezelfde hoeveelheid tijd. Kijken in een spiegel zodat u kunt zien uw huig bewegen, draai de spieren aan de achterkant van je keel herhaaldelijk door spannen hen als over te spuwen.

•  Duw een lepel op je tong, en gebruik je tong om terug tegen de lepel te vechten, in een poging om het te duwen. Het versterken van uw tong spieren op deze manier kan helpen de spieren die nodig zijn om je tong te houden van uw luchtwegen 's nachts.

•  Doe alsof je kauwgom krachtig kauwen, neuriën of zingen terwijl je dat doet. Deze oefening zal veel van de spieren die nodig zijn om te slappe weefsel te houden van het krijgen in de manier waarop en het veroorzaken snurken 's nachts toon. Probeer neuriën of zingen terwijl ze doen alsof om te nippen door een rietje om hetzelfde te bereiken.

Hints

  • Niet alle snurken wordt veroorzaakt door zachte weefsel problemen. Als je merkt dat je in slaap vallen op ongelegen tijden, zoals tijdens gesprekken of bij de maaltijden, als je stopt met ademhalen of merkt dat je happend naar lucht tijdens uw slaap, of als geen van de bovenstaande oefeningen lijken te snurken helpen, hulp van een arts te zoeken. Terwijl de meeste snurken is niet ernstig, kan het een symptoom van een ernstig probleem dat niet te verwaarlozen zijn.