Hoe te Sanitize Gym Equipment

Ontsmetten fitnessapparatuur is een punt van zorg. Niet langer een bijzaak, het is genomen op de nieuwe verhoudingen. Miljoenen Amerikanen zijn merken meer en meer hoe schoon hun omgeving zijn. De drang om je handen te reinigen onmiddellijk nadat u een stuk een fitnessapparatuur is groter dan ooit hebben aangeraakt. Daarom zijn alle workout plaatsen zijn nu onder druk om altijd handdesinfecterende en desinfecterende spray flessen toegankelijk voor hun klanten gebruik.

Instructies

Hoe te Sanitize Gym Equipment

•  De meeste sportscholen zullen flessen industrial-strength sprays hebben. Leden worden aangemoedigd om ze te gebruiken op de training bankjes, onderdelen van de uitrusting en cardio-apparaten. Deze sprays bevatten wat in de sanitaire branche bekend als "quat" gebaseerde ontsmettingsmiddelen, quaternaire ammoniumchloriden. Deze ontsmettingsmiddelen zijn geurloos, vlekt niet, niet-corrosief voor metalen en relatief niet-toxisch wanneer behoorlijk verdund.

•  Gebruik deze sprays voor en na je een stuk van de apparatuur aan te raken. De sprays zijn ziekenhuizen geschikte desinfecterende middelen die niet geschikt zuur en zijn effectief in het doden van een breed spectrum van bacteriën en virussen bewezen. Spray direct op het oppervlak dat u wilt desinfecteren, veeg naar beneden met een papieren handdoek of doekjes die door de sportschool.

•  Het leggen van een handdoek neer op bankjes voorkomt ook fitnessruimte gebruikers van het oppakken van ziektekiemen. Zet nooit je gezicht direct op een bankje, tenzij je een schone handdoek daar eerst hebt geplaatst. Een handdoek kan fungeren als een barrière tussen de huid en kleding, voorkomen dat ze komen in direct contact met de apparatuur.

•  Gebruik de waterloze handdesinfecterende die zijn verspreid rond de sportschool, wanneer je voelt de drang om je handen te ontsmetten. Dit zorgt voor extra bescherming.

•  Neem 10 seconden om je handen goed te wassen als je de gym verlaat. Gebruik warm water en zeep. Veel openbare gezondheid eenheden komen overeen dit zal een lange weg te gaan in de richting van het doden van alle bacteriën die u hebt opgepikt tijdens het werk uit.

•  Was je kleren als je thuis komt. Niet terug gooi de versleten onderdelen in uw lades of kasten, tenzij je ze eerst hebt gewassen.

Hints

  • Een typische sportschool eigenaar who cares over netheid moet de apparatuur elke ochtend vegen van, begin van de middag, laat in de middag en avond. Ze zullen ook een professionele schoonmaakster of personeel schoon alle apparatuur die tijdens de dag en 's nachts.
  • Sommige mensen zijn bezorgd over het oppakken van een stafylokok infectie op hun lokale sportschool. Volgens Daniel McFarland van Gold's Gym in Canton, Georgia, kan deze bezorgdheid overdreven zijn. "Als je een open wond, kan je zowat overal pick-up een stafylokok infectie die is vies, niet alleen op een sportschool," zei McFarland.