Hoe te Rolstoel Power Control

Hoe te Rolstoel Power Control

Elektrische rolstoelen bieden zelfstandige mobiliteit voor mensen die anders zouden moeten anderen afhankelijk zijn. Er zijn veel verschillende modellen om de functionele beperkingen van de individuele pakken. Elektrische rolstoelen kunnen 360 graden draaien of worden beperkt tot het draaien van links / rechts en vooruit / terug. Daardoor zijn er verschillende regelaars voor elk type. Machtsrolstoelen typisch geregeld door de hand met het gebruik van een joystick. Voor mensen die hun handen niet kunnen gebruiken, er zijn hoofd controls en "stro" controles (die worden aangedreven door en uitademen in een rietje te veranderen richtingen).

Instructies

•  Geef je mening over de handleiding voor instructies over het gebruik van de joystick van uw stoel. Praktijk draaien rechts en links en vooruit en terug.

•  Voeg stilstaande obstakels. Oefen manoeuvreren door deuropeningen en rond meubilair.

•  Voeg bewegende obstakels. Manoeuvreren rond familieleden en huisdieren. Oefen in drukkere gebieden. Dit bereidt u uw rolstoel gebruiken in supermarkten en winkelcentra.

•  Leer om snelheid te controleren. Elektrische rolstoelen hebben meestal een snelheid knop of dia als onderdeel van de joystick. Pas de snelheid op basis van uw omgeving. In een winkelcentrum, een ingestelde snelheid dicht bij het tempo van de mensen lopen om je heen. Bij het manoeuvreren van de voorzitter in openlucht, verhoog de snelheid tijdelijk bij het oversteken van een straat. Stel de maximale snelheid op de juiste wijze voor de capaciteiten van de rolstoel-gebruiker.

Tips & Waarschuwingen

  • Praktijk rolstoel mobiliteit in een open ruimte om het risico op ongelukken te verkleinen.