Hoe te reinigen van een halsslagader Verstopping

Hoe te reinigen van een halsslagader Verstopping

Schoonmaken van een halsslagader betreft een chirurgische procedure genaamd een halsslagader. De procedure wordt gewoonlijk vermeld als er meer dan 70 procent blokkade in de slagader. Reinigen van de slagader bedoeld om het risico op een beroerte. De operatie wordt uitgevoerd door een vasculaire chirurg terwijl de patiënt onder narcose.

Instructies

•  De vasculaire chirurg snijdt opent de kant van de hals en isoleert de halsslagader, vergemakkelijken het van andere bloedvaten, zenuwen en spieren.

•  De halsslagader is afgesloten met klemmen bloeding voorkomen. Een stent kan worden gebruikt om de bypass tijdens het openen en vervolgens gereinigd.

•  De endarteriëctomie omvat precieze schrapen interieur de slagader om de blokkade, die typisch een plaat gevormd uit lipiden (vetten onoplosbaar) verwijderen, triglyceriden (een chemische vorm van vet) en cholesterol. Roken, dieet en hypertensie wordt aangenomen gemeenschappelijke factoren die bijdragen aan halsslagader ziekte.

•  De slagader klemmen verwijderd en de hals incisie wordt gehecht.

•  De chirurg hechtingen nek van de patiënt en de patiënt wordt opgenomen in het ziekenhuis voor drie tot vier dagen van herstel om de voortgang te bewaken en meten van het succes van de operatie.

Hints

  • Complicaties van een halsslagader procedure omvatten arteriële bloeden, hartaanval en beroerte. Echter, ernstige hartziekte heeft een veel groter risico op een beroerte als de bewerking niet wordt uitgevoerd. Een halsslagader niet slag van de andere oorzaken, zoals hypertensie voorkomen.