Hoe te Quince gebruiken als een Natural Home Remedy

Hoe te Quince gebruiken als een Natural Home Remedy

Quince is een eetbare vrucht die een aantal voordelen als een huis remedie biedt. De kweepeer naam zelf komt van het Franse, waar het bekend staat als "coing," aangepast naar "kweepeer" door de Britten. Quince behoren tot de pitvruchten familie en zijn verre familie van appels en peren. Kweepeer schijnt onder fruit voor zijn anti-virale en anti-oxidant propeties, evenals het hoge vitamine C-gehalte. Lees verder om te leanr hoe quinc gebruiken als een natuurlijke thuis te verhelpen.

Instructies

•  Gebruik kweepeer als een natuurlijke bron van kalium om gezondheid van het hart te verbeteren. De aanwezigheid van kalium in kweepeer helpt hoge bloeddruk te verlagen en de consumptie van kweepeer is ook gekoppeld aan een lager cholesterolgehalte. Quince is zeer laag in natrium, cholesterol en verzadigd vet.

•  Voorkom de griep door het eten van kweepeer. Fenolen, stoffen die aanwezig zijn in het Chinees kweepeer, hebben een sterke anti-influenza kenmerken. Fenolen tegen influenza omdat zij zich aan het virus en verzwakt het vermogen leiden tot ziekte.

•  kweepeer toevoegen aan uw dieet om uw inname van vitamine C. Quince verhogen is een rijke bron van vitamine C. Vitamine C is een van de meest veilige en effectieve voedingsstoffen, en kan beschermen tegen hart-en vaatziekten, immuunsysteem gebreken, veroudering van de huid en oogziekte.

•  verlichten de symptomen van maagzweren. Consumptie van kweepeer is gevonden gunstig voor mensen die lijden aan een maagzweer te zijn. Een studie toonde aan dat fenolen, actief ingrediënt in kweepeer kunnen voordelen voor het maagdarmkanaal gezondheid.

•  Fight Cancer. Quince heeft krachtige antioxiderende eigenschappen, die het lichaam strijd tegen vrije radicalen helpen en vermindert het risico op kanker. Deze antioxidanten zijn de fenolen in de vrucht, die superieur verschillende andere antioxidanten.