Hoe te Plan Dental Care voor een bejaarde ouder

Hoe te Plan Dental Care voor een bejaarde ouder

Tandheelkundige zorg is belangrijk op elke leeftijd, en wordt steeds belangrijker naarmate een persoon ouder wordt. Als u de zorg voor uw bejaarde ouder tandheelkundige zorg zal regelmatig aandacht nodig hebben. Hier zijn een aantal stappen om u te helpen tandheelkundige zorg plannen voor uw bejaarde ouder.

Instructies

•  Bespreek tandheelkundige zorg met je ouders. Laat ze niet onder druk te zetten iets dat ze niet willen doen doen. Maar op hetzelfde moment als er een probleem ontstaat met hun tanden aarzel niet om hen te overtuigen in het zien van een tandarts.

•  Zoek een tandarts. Bel meerdere tandartsen om de juiste is voor u en uw bejaarde ouder past. Bezoek de tandarts en interviewen ze voordat u een afspraak te maken. U wilt ervoor zorgen dat uw ouder zich prettig voelt met de persoon die gaat werken op hen.

•  Maak een afspraak. Stel een afspraak voor een algemeen bezoek. Wees ervan bewust dat tijdens het bezoek röntgenfoto's zullen worden genomen en een algemene controle zal worden gedaan op de tanden van je ouders.

•  Wis je schema. Je gaat te hebben om je ouders te bereiden en je zal willen dat ze zo comfortabel mogelijk zijn. Probeer uw afleiding en route houden tot een minimum.

•  Schik transport op voorhand. Voorafgaand aan de geplande afspraak regelen het transport dat je bejaarde ouder nodig heeft. Dit moet geen speciale apparatuur, pakken, zoals een rolstoel, stok of looprek dat uw ouder nodig heeft. Je wilt zo goed mogelijk voorbereid op de dag van de afspraak bij de tandarts te zijn.

Hints

  • Weten over uw ouders tandheelkundige dekking.