Hoe te Pharmaceuticals Pillen Identificeer

Als je pillen liggen rond uw huis te vinden en hebben geen idee van de herkomst ervan, zult u willen weten hoe de drugs te identificeren. Het identificeren van farmaceutische geneesmiddelen kan helpen voorkomen dat een overdosis of waarschuwen u voor een mogelijke recept drugsmisbruik probleem. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je nooit pillen die je niet weet wat de oorsprong van moet nemen.

Instructies

•  Gebruik een online recept pil identificatie applicatie om onbekende medicijnen te identificeren. Deze middelen vrij te bieden full colour foto's en details van de verschillende geneesmiddelen op recept. Als voorbeeld, kunt u Pill Identification Wizard gebruiken vanuit Drugs.com.

•  Ga akkoord met de algemene voorwaarden voor het gebruik van de pil identificatie toepassing. Voor doeleinden aansprakelijkheid, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden alvorens over te gaan tot de identificatie tools te gebruiken.

•  Zoek op afdruk, kleur en vorm. U moet de details in de applicatie te verstrekken om de pil in de database te vinden. U kunt zoeken door middel van het voorschrijven van geneesmiddelen databank door de pil van kleur, vorm of andere imprints het kan hebben. Imprints worden beschouwd als symbolen, tekst en cijfers die op het lichaam van de pil kan worden afgedrukt.

•  Bekijk de foto's aangeleverd door de pil identificatie programma. De applicatie geeft je een volledige kleur te geven close-up bekijken van alle pillen die overeenkomen met de beschrijving die u hebt getypt in. Vergelijk uw pil om de foto in volledig te kunnen identificeren. Voor meer informatie over de drug, onder andere gebruiken en doseren van informatie, klikt u op de koppeling naast de beschrijving.

Hints

  • U kunt ook een naslagwerk gebruiken om pillen voorschrijven identificeren. Een voorbeeld is de meest recente versie van zijn "De PDR Pocket Guide to Prescription Drugs" verkocht via Amazon.com