Hoe te Pennyroyal gebruiken als een insectenverdelger

Hoe te Pennyroyal gebruiken als een insectenverdelger

Polei is een verbazingwekkend effectieve natuurlijke insectenverdelger. Gewoon planten pennyroyal rond uw huis kunt bugs ontmoedigen die zich in je achtertuin, en het houden van een vaas met verse pennyroyal in een ruimte kan niet alleen rijden potentiële plagen weg maar dood de reeds bezetten het gebied. Pennyroyal essentiële olie werkt ook als een insectenverdelger weg te houden teken, muggen en andere bijtende en stekende insecten. In dit artikel zullen we bespreken hoe we pennyroyal gebruiken als insectenverdelger.

Instructies

Hoe te Pennyroyal gebruiken als insectenverdelger

•  Giet twee kopjes water in de spuitfles. Gedestilleerd water is het beste voor dit, maar je kunt ook leidingwater gebruiken.

•  Schud het water met 10 druppels pennyroyal essentiële olie. De pennyroyal moet grondig mengen met het water.

•  Voeg 2-4 druppels van de eucalyptus en citroengras etherische oliën. Deze kruiden vechten ook insecten, maar hun voornaamste doel in dit insectenspray is om de geur te verbeteren. Polei is iets scherp en sommige mensen vinden het licht offensief.

•  Spuit de pennyroyal middel op je blote huid. Houd het uit de buurt van uw ogen. Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat de nabijheid van helemaal pennyroyal.

•  Mist huisdieren, planten en zelfs zitplaatsen buiten met de pennyroyal spray om vervelende bugs op afstand te houden. Omdat de spray is geheel kruiden en natuurlijke, zal het geen kwaad als je het op je handen of inslikken van kleine hoeveelheden. Echter, het smaakt vreselijk, dus niet spuiten in de buurt van voedsel.

Hints

  • Zwangere vrouwen kunnen negatief worden beïnvloed door pennyroyal en mogen dit insectenverdelger gebruiken.