Hoe te overleven in 120 graden

Hoe te overleven in 120 graden

Wanneer de temperatuur boven een bepaalde drempel, kunnen voortbestaan ​​afhankelijk zijn van het hebben van veel water bij de hand om aan te vullen wat er verloren aan verdamping als zweet. De meeste van de tijd waarin de temperatuur boven de 100 graden, de luchtvochtigheid daalt, snel verdampende zweet. Bij besteding van elk moment bij temperaturen in de buurt van of op 120 graden, water is een absolute noodzaak. Mensen kunnen en zullen overleven temperaturen die warm, maar niet zonder hydratatie en voorzichtigheid.

Instructies

•  Zorg ervoor dat u veel water bij de hand wanneer de temperaturen stijgen zo hoog als 120 graden. De weinige plekken op aarde die de temperaturen zo hoog liggen in woestijnen waar de luchtvochtigheid laag te bereiken. Bij hoge druk systemen zitten over de woestijnen, de lucht comprimeert, warmt op en droogt uit. Met voldoende drinkwater in voertuigen voor de inzittenden kritisch, evenals extra koelmiddel en water voor de radiator moet het voertuig oververhitten. Mensen die buiten werken toegang tot veel water nodig hebben, net als mensen te fietsen of wandelen. Douse zelf regelmatig met water uit een slang of een andere bron om jezelf af te koelen als je buiten moet zijn.

•  Doe al uw outdoor werk vroeg op de dag of lang nadat de zon ondergaat. Als je buiten moet zijn, dragen zonnecrème, lichte kleding en een hoed om wat schaduw voor uw hoofd en nek te creëren. Zorg ervoor dat u onmiddellijk toegang tot drinkwater.

•  Ga naar openbare plaatsen zoals winkelcentra, bibliotheken en senior centra als uw huis heeft geen airco. Als uw voertuig niet beschikt over airconditioning, zorg ervoor dat je van spuitbussen in de auto gevuld met water, zodat je zelf kan beslaan tijdens het rijden naar een verkoelende centrum. De spray flessen bieden ook een manier om jezelf af te koelen als je auto kapot gaat en je moet elke afstand te lopen om hulp te halen.

•  Luister naar de symptomen van een zonnesteek. Als uw huid wordt rood en je stopt met zweten, worden lusteloos en vertonen verwarring en zwakte, zou je extreme uitdroging die kunnen leiden tot een zonnesteek hebben. Zoek medische hulp zo snel als je kunt. Zonnesteek kan fataal zijn.

•  schaduw zoeken als je om buiten te zijn, en het rustig op het heetst van de dag. Leg af de activiteiten buitenshuis kunt u, behalve voor zwemmen, dat is een goede manier om af te koelen.

•  Vermijd alcohol en cafeïne producten omdat deze uitdrogen u. Eet gekoelde verse groenten en fruit en blijf uit de buurt van hoge vet en eiwit eten, omdat deze verhogen je stofwisseling, waardoor het lichaam warmte. Vermijd het draaien op het fornuis of in de oven, aangezien deze kunnen toevoegen aan de warmtebelasting in een huis, het belasten van air-conditioning systemen, die elektrische brownouts kon creëren.

Hints

  • Breng uw huisdieren binnen of lopen fans om een ​​eitje te maken als ze moeten buiten blijven. Zorg ervoor dat u schaduwrijke retraites voor dieren blootgesteld aan voortdurende hete temperaturen. Hebben voldoende zoet water beschikbaar voor huisdieren en dieren.
  • Drink meer water dan je denkt dat je nodig hebt in een erg warme weer. Dorst geeft aan dat u al uitgedroogd.