Hoe te OTC Migraine medicijnen te kopen

Er zijn een groot aantal van migraine medicijnen over de toonbank de opslag van de schappen, waardoor het verwarrend en vermoeiend om te kiezen. Echter, met zo veel keuzes beschikbaar en gunstig gelegen, migraine-patiënten in toenemende mate de voorkeur aan geneesmiddelen om geneesmiddelen op recept. Ze zijn over het algemeen minder duur, te betrekken minder gedoe dan omgaan met een ziektekostenverzekering richtlijnen en zijn dag en nacht beschikbaar, dankzij een 24-uurs supermarkten en discount warenhuizen.

Instructies

•  Neem contact op met een arts over symptomen en migraine behandelingen die precies bij u passen. Vraag hem om een ​​geneesmiddel dat het beste zal behandelen uw migraine en uitleggen hoe vaak en hoeveel u wilt gebruiken voor het meeste voordeel te bevelen.

•  Kies een medicijn met de minste bijwerkingen. Gebruik van NSAIDs langdurig hard op de maag en sommige mensen tolereren geen cafeïne. Lees het etiket op migraine medicijnen voordat u een en hoogte zijn van alle ingrediënten die je allergisch voor bent of niet goed verdragen in het verleden.

•  Controleer op mogelijke interacties tussen geneesmiddelen. Zorg ervoor dat u de voorgeschreven medicijnen die u momenteel neemt zijn veilig wanneer het wordt gecombineerd met de ingrediënten in medicijnen over de toonbank. Als je twijfelt, vraag dan een arts of apotheker om u te helpen.

•  Vergelijk de ingrediënten en de prijzen. Veel producten bevatten exact dezelfde ingrediënten, maar de prijzen variëren van merk tot merk. Huismerk en generieke producten geld te besparen terwijl het nog steeds zo effectief als de naam van merken.

•  Vraag de apotheker om hulp. Ze kan alle vragen die je hebt, terwijl die u naar specifieke medicijnen en het aanbieden van de aanbevelingen van de producten die het beste werken te beantwoorden.

Hints

  • Om toekomstige migraine te voorkomen, beginnen aan een regelmatige behandeling met lage dosis aspirine, ibuprofen of naproxen. Zoals met elke nieuwe cursus van de behandeling, spreken met uw arts voordat u begint.