Hoe te ontdoen van cellulitis op je benen

Cellulite is klonterig zak onder de huid veroorzaakt door vetophopingen, vaak gevonden op poten. Het is meestal meer een probleem voor vrouwen dan voor mannen, en kan worden veroorzaakt door genetica of overmatige opslag van vet in de cellen. De verschijning van cellulite kan worden verminderd met een goede gezondheid gewoonten en een bezoek aan uw dermatoloog.

Instructies

•  oefening om zich te ontdoen van cellulitis. Aangezien cellulitis bestaat uit geconcentreerde vetophopingen kunnen cardiovasculaire training effectief bij het verminderen van cellulitis zijn. Zwemmen, fietsen, joggen, wandelen en traplopen verbrandt lichaamsvet en kan cellulitis te verminderen. Stretching als een onderdeel van uw fitness-regime. Dit kan in de vorm van een warming up en cooling down voor minstens 10 tot 20 minuten, of het plegen van een stretching workout, zoals yoga of Pilates. Stretchen kan helpen verlengen ledematen en glad uit de huid op je benen.

•  Doe weerstandstraining met gewichten om te helpen bij celllulite reductie. Weerstand opleiding is verschillend van cardiovasculaire oefening in dat het zich meer richt op het beeldhouwen het lichaam in plaats van het verhogen van hart kracht en verbranden van lichaamsvet. Als u toegang tot een sportschool, probeer circuit training. Dit heft gewichten voor korte tijd, gewoonlijk 30 seconden tot een minuut, werken grote spiergroepen gedurende die tijd. Alternate onderlichaam met bovenlichaam oefeningen. Een sportschool is niet nodig; met behulp van halters, enkel gewichten of je eigen lichaam als weerstand kan helpen om de spieren definitie en de verschijning van het been cellulitis te verminderen.

•  Eet een voedzaam dieet te helpen zich te ontdoen van cellulitis. Omdat cellulitis is een ophoping van overtollig vet, een gezonde voeding, samen met lichaamsbeweging, kan helpen bij het verminderen van deze vetreserves op je benen. Zorg ervoor dat je veel vers fruit en groenten, volle granen, magere eiwitten en water krijgen. Onder meer grapefruit, aardbeien, broccoli, bloemkool en spinazie in uw dieet. Deze voedingsmiddelen zijn laag in koolhydraten, veel vezels en rijk aan antioxidanten. Eet vis zoals tonijn en zalm, evenals gevogelte en varkens. Ronden dit dieet met complexe koolhydraten, zoals meergranenbrood, verrijkte granen, havermout en gerst.

•  Verwijder been cellulitis met laser behandelingen. Dit moet worden gedaan door een dermatoloog en moet worden gecombineerd met dieet en lichaamsbeweging. Het is niet gegarandeerd om cellulitis te elimineren, en het aantal behandelingen nodig zijn, hangen voor elk individu.