Hoe te om Uw Oren Ontstop Wanneer Sick

Hoe te om Uw Oren Ontstop Wanneer Sick

Congestie, slijm opbouw en verstopte oren zijn maar al te vaak voor tijdens de koude en griep seizoen. Het consumeren van zuivel en andere voedingsmiddelen met een hoog suiker kan deze symptomen verergeren. Een natuurlijke manier om je oren te ontstoppen wanneer je je niet goed voelt is oorkaarsen. Gebruik een oor kaars om overtollige wax opbouw te verwijderen als een natuurlijke en pijnloze manier om congestie te verlichten.

Instructies

•  Vraag een vriend om u te helpen met de oorkaarsen procedure. Het vuur maakt het onveilig om oorkaarsen te gebruiken op uw eigen oren zonder hulp.

•  Vul een grote kom met minstens 3 centimeter water. U vindt de kom met water te gebruiken tijdens het oor kaars procedure.

•  Ga op je zij met je hoofd rusten comfortabel op een kussen. Verwijder alle brandbare materialen uit de directe omgeving.

•  Leg een handdoek op je hoofd om je haar en schouders bedekken. Dit zal je hoofd te beschermen tegen was of vuil van de oorkaarsen.

•  Maak een gat in het midden van het papieren bord met een schaar. Het gat moet net breed genoeg voor het oor kaars zijn. Leg het papier plaat over het oor en zet de taps toelopende einde van het oor kaars door het gat. Het papier plaat wordt ook gebruikt om het oor te beschermen tegen kaarsvet of puin. De taps toelopende einde van het oor kaars moet voorzichtig worden geplaatst in uw oor. Uw begeleider de oor tippen verticaal.

•  Laat uw assistent licht de brede kant van het oor kaars. De vlam zal groot op het eerste, maar kleiner binnen enkele seconden te krijgen.

•  Heb je assistent trim de bovenkant van het oor kaars na 2 centimeter van de kaars brandt. Plaats het aangesneden deel in de kom met water om eventuele vlammen te doven. Herhaal dit proces voor elke 2 centimeter van de kaars brandt. Wanneer er slechts 4 centimeter van het oor kaars links, zal uw assistent de kaars uit uw oor en blussen in de kom met water.

•  Herhaal alle stappen, als u meer dan een oor kaars. U kunt maximaal vier oorkaarsen in elk oor.