Hoe te Natuurlijke Home Behandelingen voor Gastritis Make

Hoe te Natuurlijke Home Behandelingen voor Gastritis Make

Gastritis is een term die irritatie, ontsteking of infectie van het maagslijmvlies, die tot onjuiste spijsvertering, gas, ongemak en soms zweren beschrijven. Traditionele behandelingen voor gastritis bevatten vaak dure medicijnen voorschrijven die daadwerkelijk kan maken sommige gevallen erger of andere ongewenste neveneffecten. Gelukkig zijn een aantal van de beste en meest effectieve behandelingen voor gastritis zijn veilig en natuurlijke huismiddeltjes. Lees verder om te leren hoe je natuurlijke thuis behandelingen te maken voor gastritis.

Instructies

•  Chew 1 theel. van ajwain, met een snufje zout, bij gastritis symptomen oplaaien. Ajwain is gebruikt als een natuurlijke behandeling eeuwen indigestie, gas en andere symptomen van gastritis rust.

•  Combineer 1 theel. van verse gember en een hele aardappel in een blender tot goed gemengd. Zeef de pulp en drink het sap van 20 tot 30 minuten voor de maaltijd, om te helpen kalmeren maagpijn, verhogen de spijsvertering en verlicht de symptomen van gastritis die vaak voorkomen na de maaltijd.

•  Roll 1 theel. van geroosterde venkel en twee teentjes knoflook in een druivenblad en kauwen grondig alvorens door te slikken. Deze natuurlijke gastritis behandeling kan direct verlichten uw symptomen en is vooral gunstig wanneer genomen na de maaltijd.

•  Drink kokosnoot wanneer de symptomen zijn oplaaien en kauw verse kokosnoot de hele dag als een natuurlijke gastritis behandeling. Kokosmelk is een bijzonder nuttig remedie en kan kalmeren gastritis symptomen binnen een uur of twee van het drinken van met blijvende gevolgen.

•  Beperk of vermijd helemaal stimulerende middelen die veroorzaken en verergeren gastritis. Dingen zoals alcohol, tabak, geraffineerde suiker, koffie, kruiden en pepers, koolzuurhoudende dranken met inbegrip van water, en augurken moeten worden geëlimineerd uit uw dieet.