Hoe te Natuurlijke Eczeem Behandelingen gebruiken

Hoe te Natuurlijke Eczeem Behandelingen gebruiken

Als u last heeft van eczeem, moet je weten dat er holistische, natuurlijke eczeem behandelingen die kunnen helpen om verlichting te krijgen van pijnlijke eczeem symptomen. Een holistische benadering van natuurlijke eczeem behandelingen omvat het gebruik van een anti-inflammatoire hele voedsel dieet, in combinatie met voedingssupplementen en een goede controle van de milieu-triggers. Lees verder om meer over de manier waarop natuurlijke eczeem behandelingen kan u helpen verlichten eczeem symptomen te leren.

Instructies

•  Zorg ervoor dat u uw omgeving controleren voor potentiële irriterende stoffen die kunnen leiden tot of verergeren uw eczeem. Zelfs de beste natuurlijke eczeem behandelingen zal niet zo effectief werken als milieu-allergenen en triggers verergeren het probleem. Overweeg het gebruik van een HEPA-filter om allergenen in de lucht te verwijderen. Zorg ervoor dat vloeren worden regelmatig geveegd en gestofzuigd, en beddengoed gewassen om de huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren te elimineren. Omdat de huid besteedt vele uren in contact met beddengoed elke nacht, het is de moeite waard om te investeren in hypoallergeen beddengoed ook. Tot slot, zorg ervoor dat uw schoonmaak en persoonlijke verzorging producten maken gebruik van natuurlijke, niet-irriterende ingrediënten.

•  Vaststellen van een hele voedsel dieet dat anti-inflammatoire voedingsmiddelen benadrukt. Van de verschillende natuurlijke eczeem behandelingen, een hele voedsel dieet is degene die een fundament legt voor je lichaam om zichzelf effectief te genezen. Een hele voedsel dieet moet veel vers fruit en niet-zetmeelrijke groenten bevatten; vooral kruisbloemige groenten zoals broccoli en kool. Noten, zaden, bonen en andere peulvruchten, alsmede mager gevogelte, vis en schelpdieren bieden kwaliteit eiwit. Zalm is vooral nuttig vanwege de gezonde omega 3 vetgehalte, evenals lijnzaad. Als zuivel is een allergische trigger voor u, vervanger van soja of rijst melk, en zorg ervoor dat de natuurlijke volle granen op te nemen in uw dieet. Focus op vers, geheel, zelf bereide gerechten.

•  Vermijd voedingsmiddelen die een ontsteking veroorzaken. Voedingsmiddelen rijk aan verzadigde dierlijke vetten kunnen allergische en inflammatoire huidaandoeningen verergeren door hun arachadonic zuurgehalte. Vermijden of verbruiken de volgende mate: vetrijk voedsel, suiker, rood vlees, zuivel, eieren, kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen, additieven en vulstoffen. Er is enig bewijs dat planten in de nachtschadefamilie, zoals tomaten en aardappelen, kan leiden tot ontstekingen in sommige mensen.

•  Neem een goede algemene vitaminen en mineralen aan te vullen, en voeg specifieke voedingsstoffen aan je arsenaal van natuurlijke eczeem behandelingen. Omega 3 vetten in visolie bevatten DHA en EPA, die sterke anti-inflammatoire en immuunsysteem stimuleren eigenschappen hebben, en zijn ook bekend om hun rol in de cardiovasculaire gezondheid. Overwegen om een ​​visolie-supplement met extra vitamine E. Zorg ervoor dat u de aanbevolen vergoedingen hoger zijn dan voor een van deze voedingsstoffen. Visolie in de gebruikelijke dosering veilig is, maar die in overdreven hoge bedragen die zij daadwerkelijk kan het bloed dunner te veel. Vitamine E heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen, en wordt vaak toegevoegd aan visoliesupplementen mogelijke uitputting van bloedspiegels van vitamine E die kunnen optreden bij langdurige visolie suppletie tegengaan. Vis van hoge kwaliteit olie is puur en smaakloos, en kan worden gevonden in capsule vorm, of zelfs in de vorm van fruit op smaak zachte gels.

•  Overweeg het gebruik van eczeem kleding als onderdeel van uw algemene strategie eczeem controle. De beste eczeem kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen. Voor ernstige eczeem, is er gespecialiseerde eczeem kleding gemaakt van biologisch katoen vezels die zijn gebonden met zilver. Het zilver heeft antibacteriële eigenschappen die jeuk en het risico van secundaire bacteriële infectie. Cotton-zilver eczeem kleding is aangetoond milieuvriendelijk zijn en niet uitspoelen tijd na herhaald wassen.

Hints

  • Dit artikel moet niet worden opgevat als medisch advies. Als je twijfelt, vraag je arts - vooral als u al op een speciaal dieet of medicatie.
  • Visolie supplementen kunnen de bloeddruk en triglyceriden te verlagen. Als u op de bloeddruk medicatie, cholesterolverlagende medicatie, diabetes medicijnen, of andere hart-gerelateerde medicijnen of behandelingen, moet u uw arts te vragen voordat u begint met een dieet en aanvulling van het programma.