Hoe te Muscle Met HCG Build

Humaan choriongonadotrofine is een chemische stof die door het menselijk lichaam dat helpt efficiënter gebruik van vet. Het wordt gevonden in hogere niveaus in zwangere vrouwen om hun lichaam te richten energie uit vet om de hogere behoeften van de foetus bevorderen. Dit betekent dat het effectief is voor vetverlies in mensen die niet zwanger kunnen worden. Oefening verbrandt meestal zowel vet en spieren. Echter, HCG stimuleert het lichaam te richten op vet, waardoor een regeling van HCG gecombineerd met weerstand training kan helpen de lichaamsbouw spieren en vet verliezen.

Instructies

•  Raadpleeg een arts om de relatieve voordelen en risico's van HCG te bespreken. Er zijn bepaalde aandoeningen die u belet HCG, zoals astma, dus je moet ervoor zorgen dat HCG is veilig.

•  Neem regelmatig HCG supplementen. U kunt of injecteren HCG of neem het mondeling; moet je waarschijnlijk neem het mondeling, tenzij je voelt uiterst comfortabel injecteren van jezelf.

•  Verlaag complexe koolhydraten uit je dieet.

•  Voer regelmatig krachttraining elke tweede dag, minstens drie keer per week. Focus op grote samengestelde liften, zoals squats, deadlifts en bankdrukken om veel spiergroei te stimuleren.

•  Voer high-intensity interval cardio training op de dagen dat je geen gewichten tillen. Dit is een training waar je je hartslag te brengen tot ongeveer 75 procent van je maximale voor een minuut, dan terug te brengen tot een eenvoudig niveau voor twee minuten, dan herhalen totdat je hebt gedaan op ongeveer 10 minuten van hoge intensiteit. Natuurlijk, kunt u twee minuten sets en vier minuten rust als je wilt, of een ander bedrag te doen.