Hoe te Mold zich verspreidt

Hoe te Mold zich verspreidt

Schimmel bestaat in bijna elke omgeving. Zij kan uiterst groeien in warme, vochtige omstandigheden of waar sprake is van extreme weersomstandigheden. Schimmel kan worden gevonden in een koelkast, kelders, zolders, badkamers, binnenmuur stichtingen en elke plaats die is vochtig, oververhit, en heeft warme, vochtige omstandigheden. Schimmel kan verspreid over het gebied en de oorzaak-en vaatziekten en aandoeningen van de luchtwegen. Leer hoe om schimmel te houden van het verspreiden en houd jezelf en de mensen om je gezond.

Instructies

•  Kijk voor gebieden met een teveel aan water lekkage of morsen. Open de koelkast en verwijder eventueel gebruikte voedsel dat is te lang opgeslagen. Veeg de koelkast schoon met model het doden van producten zoals azijn of soda.

•  Onderzoek gebieden in de kelder voor waterlekkage of vochtige plaatsen in de buurt van de waterleidingen. Probeer deze gebieden droog te houden door het gebruik van airconditioners, ontvochtigers of afzuigventilatoren. Altijd droge natte gebieden binnen 48 uur of schimmel kan begon te vormen.

•  Dust vaak in gebieden waar uw familie habitats. Wis de zolder van stoffige deeltjes en stof er vaak. Zoek en maak het rond de boiler voor schimmelaantasting.

•  Houd de luchtvochtigheid in de woning onder de 50 procent. Maar een luchtvochtigheid meter van een ijzerhandel. Worden bepaald aan veeg natte plekken op een dagelijkse basis.

•  Halt-allergie waardoor deeltjes zoals stof, roet, roet, as, vlokken en zaagsel uit overweldigende uw luchtwegen. Maar luchtbevochtigers en luchtreinigers om uw huis veilig te houden. Op zoek gaan naar een gekwalificeerde professionele licentie om uw huis te inspecteren.

Hints

  • Als je een mal probleem vermoedt in uw huis, bel een ervaren professional.
  • Overmatige schimmelgroei kan gebeuren tegen overstromingen, burst waterleidingen of lekken en natuurlijk weer rampen.