Hoe te Low Protein verhogen

Om een ​​gezond lichaam en spieren die u nodig hebt om eiwitten binnenkrijgt gedurende de dag te behouden. Die een minimale hoeveelheid eiwit kan de spieren in het lichaam te krimpen en verwelken. Het verhogen van uw laag eiwitgehalte kan je spieren weer op te bouwen tot een gezonde vorm, en het verhogen van uw eiwit niveau betekent niet dat je nodig hebt om je calorieën en vet inname te verhogen.

Instructies

•  Drink een proteïne shake voor het ontbijt. Dit is een gemakkelijke manier om uw proteïne te verhogen en het begin van je 's ochtends met een sterke stofwisseling. Meng eiwit poeder met water of magere melk en je kunt gemakkelijk inslikken 20 gram eiwit voor het ontbijt (de dagelijkse aanbeveling is rond de 50).

•  Eet kip of kalkoen producten voor de lunch. Pluimvee heeft meestal een hoog eiwit tellen met een minimale calorieën en vet tellen, dus alles wat je eet gezond is eiwit.

•  Snack op kaas of yoghurt gedurende de dag. Het eten van een paar plakjes kaas of een klein kopje yoghurt tussen de maaltijden kan je metabolisme omhoog te houden terwijl het geven u een extra boost aan uw laag eiwitgehalte.

•  Eet mager vlees of vis voor het diner. Meeste vlees gaat een grote hoeveelheid eiwit en vis zal grote eiwitniveaus terwijl herbergt naast geen vet.

•  Drink een ander eiwit schudden een paar uur voor het naar bed gaan. Dit gaat om u te houden van snacken tijdens de nacht en geven je een laatste zetje om uw proteïne-niveau.