Hoe te Lijster behandelen als een diabetische

Spruw is een infectie van de mond die optreedt wanneer een overvloed aan suikers in het bloed zorgt ervoor dat de pH te fluctueren, waardoor een gist genaamd Candida te groeien uit de hand. Omdat mensen met diabetes hebben vaak last van schommelingen in de bloedsuikerspiegel en het pH-niveau, zijn ze meer vatbaar zijn voor het ontwikkelen van spruw. Behandelen spruw bij diabetische patiënten vergelijkbaar spruw behandeling van niet-diabetische patiënten.

Instructies

Hoe te Lijster behandelen als een diabetische

•  Verminder snoep en koolhydraten in uw dieet. Diabetici zijn geen vreemden voor het kijken naar wat ze eten, maar soms is het gewoon te verleidelijk om uitgeven. Probeer het houden van een maaltijd dagboek om uw eetgewoonten te onderzoeken en te identificeren "probleem voedsel."

•  Werken aan een betere controle van uw bloedsuikerspiegel. Omdat spruw wordt veroorzaakt door een overvloed aan suikers in het bloed, het houden van uw bloedsuikerspiegel zo dicht mogelijk bij uw doelgroep glucose zal helpen om het optreden van spruw te verminderen. Praat met uw arts over wat u kunt doen om te blijven binnen uw glucosedoelbereik.

•  Meng een eetlepel appelazijn met een half kopje warm water. Samen roeren en als mondspoeling tot vier keer per dag. Deze eenvoudige oplossing van water en appelazijn helpt de natuurlijke pH-balans van de mond opnieuw tijdelijk verlicht pijn en jeuk geassocieerd met spruw.

•  Bespreek met uw arts als rechts voor u het nemen van een anti-schimmel medicatie is. Artsen schrijven vaak anti-schimmel medicijnen om spruw bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem te behandelen. Als een diabeticus, betekent dit dat u. Bespreek met uw arts de voordelen van het nemen van een orale anti-schimmel om uw spruw te behandelen.

•  Neem acidophilus capsules of eet yoghurt met levende acidophilus culturen om te helpen de balans van goede en slechte bacteriën te herstellen in uw lichaam. Acidophilus capsules kan worden gevonden in uw lokale health food winkel of in de gezondheid en wellness-afdeling van uw lokale supermarkt.

Hints

  • Wijzig uw tandenborstel bij de eerste tekenen van een spruw infectie en opnieuw wanneer de infectie lijkt te zijn gegaan om onbedoelde herinfectie te voorkomen.
  • De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Als u vragen hebt over spruw behandelingen voor patiënten met diabetes, neem dan contact op met uw arts.